2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590234 بازدید | 6397 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دختر شما چند سالشه الان ؟وقتی پریود شد قدش چند بود الان چنده؟

دخترم امسال ششم هس 12سالشه 4ماه  پیش پریود شد الان 156 قدش هس و از زمان پری چون قدشو میگیرم هر دوماه حدود 2سانت بلند شده ولی خوب دکترش گفت رشد میکنه نگران نباش ورزش میکنه برنامه غذایی هم داره و ی مکمل هم قراره براش بگیرم که گفت انشالله بالای 165 میشه چون دخترا تا 16سالگی صفحه رشدشون اکثرا بسته نمیشه فقط باید تا اون زمان خواب و تغذیه و ورزششون رو رعایت کنن

میشه یه کم توضیح بدین از چند سالگی علاعم بلوغ داشت؟؟براش آمپول زدین؟؟

ن امپول اصلا نزدم از اخرای کلاس سوم رشد سینه داشت با یکم موی زاید دراورده بود...امپول برای بچه هایی که از 7و8سالگی بلوغ دارن هس و اصلا توصیه نمیشه چون هورمون بدن بچه بهم میخوره و اخرای کلاس پنجم هم پری شد تازه خیلی از همکلاسیاش شده بودن ولی دکترش گفت زینک بلوغشو زودتر کرده مثلا شاید ی سال اینطورا قدشم الان بد نیس 156 هس و دکترش گفت با تغذیه ورزش خواب خوب بالای 160میشه

قزص وشربتهایی که به دخترتون داده بودن چی بودن یادتونه؟

ن متاسفانه یادم نیس ولی خوب رشدشو خیلی زیاد تغییر داد کاش نگه میداشتم البته دوباره باید ببرمش پیش دکترش بعد پریودش نبردم هنوز

دخترم امسال ششم هس 12سالشه 4ماه پیش پریود شد الان 156 قدش هس و از زمان پری چون قدشو میگیرم هر دوماه ...

ممنون عزیزم که جواب دادین زنده باشه دختر گلتون..من براش آمپول میزنم  و از این بابت خیلی ناراحتم  وپشیمان نمی‌دونم چکار کنم حتی وسط درمان یک بار ولش کردم باز دوباره شروع کردم

دخترم امسال ششم هس 12سالشه 4ماه پیش پریود شد الان 156 قدش هس و از زمان پری چون قدشو میگیرم هر دوماه ...

الآنم سه ماهه قدش متوقف شده البته خودم گرفتم باید ببرم دکتر دقیق بگیره..و هیچ وقت هم حاضر نیستم براش هورمون رشد بزنم

ممنون عزیزم که جواب دادین زنده باشه دختر گلتون..من براش آمپول میزنم و از این بابت خیلی ناراحتم وپش ...

ممنون عزیزم همچنین دختر گل شما نمیدونم دخترتون چندسالشه و بلوغش از کی بوده ببین نظر دکتر دخترم که از بچگی ویزیتش میکنه و کلا دکترتای باتجربه اینه که بلوغ بچه هارو دستکاری نکنیم ممکنه تو اینده خدایی نکرده مشکل برای بارداری یا چیزای دیگشون به بار بیاد که قابل جبران نباشه...من جز مادرای حسااااس هستم جوریکه گاهی خودم روانم بهم میریزه ولی فکر کردم دیدم کلاس پنجم بچه خیلی هم کوچیک نیس که بخوام لاغشو عقب بندازم اصلا چرا باید تو طبیعت بچم دستکاری کنم الان باورزش و مشاوره گرفتن و تغذیه و خواب با کیفیت دخترم دارم پیش میرم خودم 161هستم پدرش 172هس ولی اکثر بچه هامون همه قد بلند هستن و میدونم خیلی چیزا علاوه بر زنتیک دخیله مخصوصا اینکه فهمیدم 16سالگی خیلی از دخترا صفحه رشدشون بسته میشه انشالله که تا اون موقع به بالای 165 میرسه پس نرمو بخوای نکن اینکارو امپول خیلی عوارض دراه که نمیگن خیلی از دکترا..

الآنم سه ماهه قدش متوقف شده البته خودم گرفتم باید ببرم دکتر دقیق بگیره..و هیچ وقت هم حاضر نیستم براش ...

افرین نزن...خوب قد ی فرایند متفاوتی برای هر اناتومی منم دخترم تو دوماه اول بعد پری قد نکشید دوماه بعدش 2سانت کشیده بود باید زمان بدیم ..من براش همیشه روی دیوار قدشو سانت میگیرم از بچگب قدشو اینطوری کنترل میکردم الانم قدش خوبه ولی پریودی کندتر میکنه رشد قد رو بخاطر اونه بیشتر دارم براش زمان میزارم...

افرین نزن...خوب قد ی فرایند متفاوتی برای هر اناتومی منم دخترم تو دوماه اول بعد پری قد نکشید دوماه بع ...

من از هورمون رشد وحشت دارم مخصوصا اینکه دختر من سن استخوانی جلوتر هستش ..برای کسی که سن استخوانی عقب باشه باز خطری نداره...دختر من الان قدش ۱۴۳ سن استخوانی دو سال بزرگتر بنظرتون قد میکشه؟؟الان ۹سالو ۹ماهشه..قد خودم ۱۶۱همسرم ۱۷۸

من از هورمون رشد وحشت دارم مخصوصا اینکه دختر من سن استخوانی جلوتر هستش ..برای کسی که سن استخوانی عقب ...

صد در صد میکشه ببین به حرف دکترا گوش نده که زنتیک وال و بله الان انقدر مکمل های رشد هس که همه بچه ها قشنگ بلندتر از والدشون هستن...فقط ی برنامه غذایی غنی و ورزش دنباله دار بزار مثلا 3سال قطع نکن باشگاهشو و خوابش همیشه دیرتر از 10 نشه مطمین باش بلندتر از شما میشه ...الانم قدش نسبت به سنش استاندارد هس ...من تمام برادرزاده هام ماشالله پسرن ولی بالای 183هستن درحالیکه پدرومادرشون متوسط رو به پایین بودن پس ریسک نکن بزار سیر طبیعی رشدش بدون استرس پیش بره