2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591109 بازدید | 6423 پست
گاهی ماهی یک سانت. گاهی ماهی ۱/۵ سانت. این ماه ۳سانت و نیم. متغیر هست.بدون امپول ماهی یک م ...

چند ماه سینا تروپین زدید و چقدر رشد داشت که فهمیدید بهش نمی سازه؟ چقدر خوب تو یک ماه 3/5 من کلا 3 سانت میخوام کاش میشد منم برای دخترم تهیه کنم این دارو را اگه میشه اسم دکتری که دارو را نوشته و شهرش را هم بهم بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار خاصی انجام ندادیمولی الان حدود سه سال هستش که هفته ای دو روز ورزش می کنهتنیس بازی می کنهقبل بازی ...

حالا بر عکس دختر من گیر داده به کره حلی و عسل میخوره هم شیرینی هم چربی هر دو را با هم داره 

با این متر پارچه ای ها خودتون میگیرین دقیق میلی متری مشخص'میشه؟

نه گلم دکتر میبرم دقیق میگیرن مثلا مال سه ماه رو تقسیم بر سه میکنم میانگین میاد دستم ولی خونه هم میشه دقیق گرفت باید زیاد دقت کنی

چند ماه سینا تروپین زدید و چقدر رشد داشت که فهمیدید بهش نمی سازه؟ چقدر خوب تو یک ماه 3/5 من کلا 3 سا ...

۳ماه. الرژی  داشت بهش و  رشد چندانی نکرد که عوضش کرد.دکتر فاطمه صفاری قزوین.ویالی ها بهترن،ولی تزریقشون   خیلی وقت گیره و دردسر داره. البته من  بلد بودم.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چند ماه سینا تروپین زدید و چقدر رشد داشت که فهمیدید بهش نمی سازه؟ چقدر خوب تو یک ماه 3/5 من کلا 3 سا ...

۳ماه    ۲سانت‌که دکتر گفت  کمه.  دیگه دیدیم  الرژی داره و   قرمز و متورم میشه  جای تزریق،کلا عوضش کرد. ویالیش کرد.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم میشه بگی دکترش کیه ؟ من تهران هستم اگه بشه منم دخترم رو ببرم پسرت چند سالشه که بلوغ زودرس داره ...

دکتر فاطمه  صفاری  قزوین.  پسرم ۱۰سال و نیم

دکتر کی میبردی؟ من 1 سال تمام دکتر امین و ریاحی میبردم. میخواستم نظر دوتا شون مطمعن بشم یکی.. جفت ...

شما یکسال. من ۳سااال  بردم و اوردم  هی گفتن  عالیه چیزیش نیست😑😑😑😑😑😑درصورتی که وضعیت قد و وزنش افتضاااح بود. اندازه بچه ی، ۴،۵ساله بود!      بالا گفتم   عزیزم

دکترش  عالیه.نوبت دهیش تلفنیه و اسون.ساعت تماس بین  ۱۲ الی ۲ظهر.  از نت   تلش رو بردار

شما یکسال. من ۳سااال بردم و اوردم هی گفتن عالیه چیزیش نیست😑😑😑😑😑😑درصورتی که وضعیت قد و وزنش ...

اره بخدا همیشه نفرین شون میکنم بچه م 1 سال الکی بردم و اوردم اخرش هم هیجی باز ریاخی زینک میداد ازمایش میداد امین هیییییچی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اره بخدا همیشه نفرین شون میکنم بچه م 1 سال الکی بردم و اوردم اخرش هم هیجی باز ریاخی زینک میداد ازمای ...

خب گلم   انقدر  زینک   تجویز کردن که بچه  افتاد توی مسیر  بلوغ زودرس!!   زینک شمشیر دو لبه ست

ن قبلش بلوغ داشت ک میبردم

من که حلالشون نمیکنم.   چقدر من گفتم این بچه    سره خودم  رفته  بلوغ زودرس داره میشه،ولی قد نداره!    کو گوش شنوا🙄