2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه بیان ی لحظه توروخدا

183 بازدید | 18 پست

من ای وی اف کردم  بتام بعد دوهفته اول 38بود بعد دوروز شد 105و دوروز بعد اون 215و دوروز بعدش 566و بعد چهار روز شد 2289 اول ک بتا پایین بود می‌گفتن شاید خارج رحمی باشه ، حالا من امروز ی لکی بینی خیلی ریز افتادم ک با پرژسترون خیلی سریع بعد دوساعت قط شد حالا سمت چپم زیر شکم ی جور گرفتگی اتفاق میوفته ک مداوم شاید چند دقیقه بشه خیلی میترسم میگم امکان داره خارج رحمی باشه ؟ اصلا اطلاعاتی از خارج رحمی دارید توروخدا هرکس هرچی می‌دونه بهم بگه

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکه ،استراحت بکن ،نه خارج رحم نیست وقتی ای وی اف کردی 

وجنین داخل رحمت گذاشتی 

خارج رحم‌ ،اینطوری‌بالانمیره ،چهل وهشت ساعت چندتامیرهروبتا مثلا‌صدباشه ،چهل وهشت ساعت بعد میشه صدوپنجاه یاکمتر 

روندبالارفتن بتات عادی وخوبه  

خیلی ها اوایل بارداری بخاطر لانه گزینی ویا یه سری مشکلات کوچیک لکه بینی دارن ،نگران نباش ،خداخودش مواظب تو دلیت هست

یعنی خطرناک و عادی نیس

نه عزیزم نگفتم خطرناکه. گفتم اگه نگرانی برو سونو بده. ولی فکرنمیکنم باشه. البته تجربه ندارم  متاسفانه بارداری تجربه نکردم تاالان. تو سیکل انتقالم منم 

بتاعادی هرچهل وهشت ساعت دوبرابر میشه ،که توهم همینطوربوده 

اصلا خارج رحمی نیست ،مطمئن باش  

منم سربچه دارشدن مشکلات زیادداشتم ،وانقدرمطب دکترزنان بودم ،همه مشکلات حفظ شدم

مبارکه ،استراحت بکن ،نه خارج رحم نیست وقتی ای وی اف کردی وجنین داخل رحمت گذاشتی خارج رحم‌ ،اینطوری‌ب ...

توروخدا توروخدا راست بگو یعنی این گرفتگی عادیه الان بچم سالمه 😭😭 بخدا قسم پدرم در اومده تا مثبت شده خدارو التماسی میکنم همون‌جوری ک بهم امید داد حالا ناامیدم نکنه 😭😭

عزیزم سیکل آی وی اف لانگ بودی یا معمولی. من سیکل لانگ هستم قبل پانکچر با ال دی شروع کردن داروهامو.

نه گلم من ال دی نخوردم منظم بود همه چی

بتاعادی هرچهل وهشت ساعت دوبرابر میشه ،که توهم همینطوربوده اصلا خارج رحمی نیست ،مطمئن باش منم سربچه ...

توروقران راست میگی یعنی گرفتگی ک تو لوله رحمم حس میکنم سمت چپ عادیع😭😭

مبارکه ،استراحت بکن ،نه خارج رحم نیست وقتی ای وی اف کردی وجنین داخل رحمت گذاشتی خارج رحم‌ ،اینطوری‌ب ...

تورو قرآن راست میگی ؟ یعنی نرمال این گرفتگی و عدد بتا 

توروخدا توروخدا راست بگو یعنی این گرفتگی عادیه الان بچم سالمه 😭😭 بخدا قسم پدرم در اومده تا مثبت شد ...

عزیزم خداخودش داده ،خودش هم برات انشاالله نگه میداره 

بتات خیلی خوبه 

لکه بینی هم خیلی شایعه ،اصلا جای نگرانی نداره 

ازمایش بتات تکرارکن 

اگر بتات خوب بالا بره ،یعنی بارداریت نرمال داره پیش میره ،هرچهل وهشت ساعت دوبرابر بشه 

سونو واژینال هم مشخص میکنه ،ولی چون لکه بینی داره بهترصبرکنی ،با شکمی که بیشتر شش وهفت هفته نشون میده انجام بدی 

من سابقه سقط داشتم ،بتام میومد پایین‌،چون سن بارداری کم بود ،با بتا معلوم میشد که سقط یا خارج رحم ،که بتام هرچندروز یه بار پایین میومد 

خارج رحم یه خانمی بامن بود اون زمان ،اون هردو روز چندتاکم میرفت روبتاش ،ودوبرابرنمیشد

عدد بتا که عالی رفته بالا و جای نگرانی نیس

خارج رحمی هم نیس

فقط خوودب استراحت کن هیچ فعالیتی نداشته باش نزدیکی مطلقا فعلا نداشته باش

هر چه زودتر هم برو دکتر سونو بده وضعیتو چک بشه اینهمه انتظار و هزینه کردی خوب مراقبت کن ایشالا دامنت سبز بشه