2777
2789

زن عفیف‌.

چه قدرتی والاتر از مصون نگاه داشتن جان و تن از آلودگی‌ها؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
زن عفیف‌.چه قدرتی والاتر از مصون نگاه داشتن جان و تن از آلودگی‌ها؟!

منظورم اسنخ تو اجتماع چجورس زرنگ باشه و کاری

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی مثل دختر خاله مامانم کدبانو .مهمان نواز .مدیریت کامل خونه رو بعده گرفته حواسش ب بچه هاش و شوهرش و خونه زندگیش هست شوهرشم گوش بحرفشه و عاشقشه

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

یکی مثل دختر خاله مامانم کدبانو .مهمان نواز .مدیریت کامل خونه رو بعده گرفته حواسش ب بچه هاش و شوهرش ...

عاشق اینجور زنام 

تو اطراف ما البته یک خانواده هستن ک ب شوهراشون دعا دادن و اونا رو مثل موم تو دستشون دارن، خیلی دوست داشتم ببینم چ دعایی دادن

عاشق اینجور زنام تو اطراف ما البته یک خانواده هستن ک ب شوهراشون دعا دادن و اونا رو مثل موم تو دستشون ...

ینی زنی ک شوهرش ب حرفش باشه زرنگه؟

فامیل ما ماشا الله خانم های زرنگ بر عکس خودم ، شوهر رو بردن زیر نفوذ خودشون ، سیاست دارن ،بلدن بین مردم چطور حرف بزنن چطور رفتار کنن ، بلد بودن چطور بچه تربیت کنن تقریبا همه ازشون حساب می برن ،تنهایی مسافرت می رن ، با رفتارشون خودشون رو بین همه بالا بردن ، حالا من یک یک زن ضعیف هستم 😢

فامیل ما ماشا الله خانم های زرنگ بر عکس خودم ، شوهر رو بردن زیر نفوذ خودشون ، سیاست دارن ،بلدن بین م ...

چجوری هستی ک میگی ضعیف میشه بگی

چجوری هستی ک میگی ضعیف میشه بگی

ترسو هستم ،استرس دارم ،اعتماد به نفسم صفره ، دل وزبونم یکی هست بلد نیستم فیلم بازی کنم ،  بلد نیستم با سیاست حرف بزنم و رفتار کنم ، همه چی رو ساده می گیرم به خاطر همین شوهرم و بچم ازم حساب نمی برن ، ادم هایی مثل من به درد زندگی این دوره نمی خورن البته به خانوادم رفتم 

ترسو هستم ،استرس دارم ،اعتماد به نفسم صفره ، دل وزبونم یکی هست بلد نیستم فیلم بازی کنم ، بلد نیستم ...

اره ذاتیه منم همینم ،اما خانواده شوهرم میگن زرنگم ،چون کمک شوهرم مغازه داری میکنم اما خودم باور ندارم