2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
هدی جون شما که خودت همیشه با کیکهایی که واسه قندعسل میگیری واقعا سورپرایزم میکنی این به پای کیکای شما نمی رسه...ولی کلا از قنادیش راضیم ...نزدیکمونه و هی بدک نیست....قنادی شاخه نبات ...خ کوهسنگی.
راستی هدی جون اومدم وبلاگ یاسین جونو دیدم خنده ام گرفت..آخه منم واسه 2سالگی پارمین میخوام زنبوری بگیرم و دیدم شما هم گرفتی و از اونجا که پارسال تولدشو از شما ایده گرفتم گفتم نگی این مامان طلایی چه دست به تقلیدش به راست....آخه خیلی از کارای تزیینشو هم کردم و دلم نمیاد عوضش کنم..شما به خانومی و هنرمندی خودت ما رو عفو بفرما.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا عهزیم این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من انجام دادم از خودم بودهههههههه منم از نت ایده گرفتم!
شماهم افرین که مامان هنرمندی هستی واز الان به فکر تولدی!ایاشلا به خوبی بتونی برگزارش کنی ماهم عکساشو ببینیم ولذت ببریم!
ببوس پرنسس رو!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
خبر خبر خبر : ************بزرگترین شو تابستانی مامان سروش ****************

انوااااااااااااااع لباس های نوزادی و کودک از سیسمونی تا 10 سال ( اجناس جدید همه ترک هستن و جنس عاااااااالی)

انواااااااااااااع لوازم سیسمونی از قبیل حوله و دور پیچ

انوااااااااااااع گل سر و گیره های تزئینی و کیف و پاپیون و کلاه تابستانی و..................

انوااااااااااع صندل های پسرونه و دخترونه

و مژده به مادران گل :

انواااااااااااع لباس و تونیک و پیراهن و شلوار و کیف و کفش ترک برای مادران نمونه

از شنبه تا 5 شنبه 21 اردیبهشت اغاز میشود 09381554314

مکان: شهرک غرب خیابان هرمزان سالن اجتماعات برج 4 هرمزان از 11 تا 6 بعدازظهر

نمونه کارها :http://niiniicenter.blogfa.com/

ادرس تاپیک : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PostID=16937724#1693772

هنوز یه سری از نمونه ها رو تو وبلاگ نزاشتم
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
بچه ها قبل از عید یه خانمی زنگ زد خونمون و گفت ما 10.000 تومن میگیریم برای 2 سال مشاوره تلفنی رایگان میدیم منم قبول کردم گفت پیک میاد یه سی دی با یک کارت(که شماره عضویت و شماره پشتیبانی مرکز) هست رو بهتون میده و شما پول رو بهش بدید و شماره عضویتتون رو برای اون شماره اس ام اس کنید.منم اس ام اس کردم حالا من اون کاغذ رو گم کردم و شماره ای که باید باهاشون تماس بگیریم واسه مشاوره رو ندارم
من حتی اسم مرکز رو نمیدونم یهنی نپرسیدم.شایدم کلاهبرداری بوده...

حالا اصل موضوع کسی اگه تویه این طرح شرکت کرده شماره پشتیبانی رو اگه داره برام بنویسه

2810