سلام خانوما مامانای گل...من دوقلوپسردارم الان پنج ماهشون تموم شده..من یکماه پیش خونریزی معده کردم بدنم بشدت افت کرده الان یکماهه یکی از پسرام پیش مادرشوهروپدرشوهرم هست..که ازش مواظبت میکنن لازمه بگم پدرشوهرومادرشوهرم خیلی خیلی خانواده خوبی هستن و به پسرام اهمیت میدن و هوامو دارن..ازطرفی مادرخودمم اصلا ازشوهرم دل خوشی نداره بخاطره همین بچه های منو از من نمیدونه ازشوهرم میدونه وخیلی دوسشون نداره این حس رو حتی باباموداداشم میفهمن ..حالا بنظرتون تاکی اون پسرم اونجاباشه؟؟ازطرفی شوهرم راس میگه که اگه اینا پیش همدیگه باشن همدیگه رواذیت میکنن یعنی این خوابه اون یکی گریه میکنه اون یکی ازخواب میپره و........
چون خونمونم خیلی کوچیکه.حالانمیدونم چکارکنم میخوام یکی دوهفته دیگه غذاشروع کنم بدم بهشون یعنی بدم به اون پسرم مادرشوهرم غذابده؟؟!.واینکه توفکرمون این بودکه جابجشون کنیم که هردو طعم آغش پدرومادرروبفهمن وازانس این پسرم که پیش خودمه یروزگذاشتم اونجا غریبی کرد ولی اون پسرم که همون روزپیشم بود اصلا تغییری نکرده بود..حالاشوهرم میگه بذارازآب وگل دران که خودتم بدنت جون بگیره ..
چون واقعا ضعیف شدم چون خودم تنهاتا۴ماهگی یه تنه نگشون میداشتم..ببشیددکه طولانی شد