2777
2789
عنوان

دوقلودارا...نگهداری از دوقلوپسر🥴بیاییدکمکم🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 20 پست

دو تربیتی نمیشن؟ 

مامان گونش هم بچه هاش نوبتی میفرستاد خونه بزرگترا

من به نظرم زیاد جالب نیست پیش خودت باشن بهتره 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
نمیشه چون دوتاپسرام که پیش همن صدای این اونواذیت میکنه صدای اون این یکیو...واینکه هواگرمه این طفلکو ...

بالاخره به هم عادت میکنن خداروخوش نمیاد بچه ها رو جدا کنی از خودت.. 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری که من کردمو تو نکن، سختی داره اوایلش ولی تحمل کن 

منم پسرمو گذاشتم هفت هشت ماه پیش مامانم دخترم پیش خودم بود با اینکه دوتا کوچه فرقمونه با خونه مامانم و تقریبا هر روز میرفتم اونجا ولی پسرم شدیدا وابسته مامانم شده با اینکه وقتی برگردوندیمش پیش خودمون یک سالو سه چهار ماهش بود.. تا الان که هفت سالشونه، هنوز پسرم مامانمو هم مامان خودش میدونه بهش میگه مامان به من میگه مامان..(اسمم) 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
آره خداروشکر...ولی نمیدونم چکارکنم همش یه استرس دارم میگم نکنه بعدا پسرم روش تاثیربذاره ومنونشناسه

ن بابا خوب بنظر من جاشونو عوض کن ک در حق اون ک اونوره ظلم نشه .اونم بالاخره لا پدر مادرش باشه

من خودم بچه هام ۶ سالن

دلم برای بچگی هاشون تن گ میشه

خدارو هزار بار شکر میکنم با تموم مشکلاتی که داشتم و بچه ی دیگه که داشتم

حتی یک شب جدا از من منزل کسی نموندن و نخوابیدن

عزیزم نعمت دو قلوها

میدونی خدا یه لطف ویژه داره به مادران دوقلویی