2777
2789

سلام خانوما مامانای گل...من دوقلوپسردارم الان پنج ماهشون تموم شده..من یکماه پیش خونریزی معده کردم بدنم بشدت افت کرده الان یکماهه یکی از پسرام پیش مادرشوهروپدرشوهرم هست..که ازش مواظبت میکنن لازمه بگم پدرشوهرومادرشوهرم خیلی خیلی خانواده خوبی هستن و به پسرام اهمیت میدن و هوامو دارن..ازطرفی مادرخودمم اصلا ازشوهرم دل خوشی نداره بخاطره همین بچه های منو از من نمیدونه ازشوهرم میدونه وخیلی دوسشون نداره این حس رو حتی باباموداداشم میفهمن ..حالا بنظرتون تاکی اون پسرم اونجاباشه؟؟ازطرفی شوهرم راس میگه که اگه اینا پیش همدیگه باشن همدیگه رواذیت میکنن یعنی این خوابه اون یکی گریه میکنه اون یکی ازخواب میپره و........

چون خونمونم خیلی کوچیکه.حالانمیدونم چکارکنم میخوام یکی دوهفته دیگه غذاشروع کنم بدم بهشون یعنی بدم به اون پسرم مادرشوهرم غذابده؟؟!.واینکه توفکرمون این بودکه جابجشون کنیم که هردو طعم آغش پدرومادرروبفهمن وازانس این پسرم که پیش خودمه یروزگذاشتم اونجا غریبی کرد ولی اون پسرم که همون روزپیشم بود اصلا تغییری نکرده بود..حالاشوهرم میگه بذارازآب وگل دران که خودتم بدنت جون بگیره ..

چون واقعا ضعیف شدم چون خودم تنهاتا۴ماهگی یه تنه نگشون میداشتم..ببشیددکه طولانی شد

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

خودت نگهشون دار نهایت روزا برو خونه مادرشوهرت 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دم مادرشوهرت اینا گرم.خیلی خوبه ک داریشون 

آره خداروشکر...ولی نمیدونم چکارکنم همش یه استرس دارم میگم نکنه بعدا پسرم روش تاثیربذاره ومنونشناسه

خودت نگهشون دار نهایت روزا برو خونه مادرشوهرت 

نمیشه چون دوتاپسرام که پیش همن صدای این اونواذیت میکنه صدای اون این یکیو...واینکه هواگرمه این طفلکو بخوام ببرم بیارم هلاک میشه و شوهرم کارداره

خودم دوقلو پسر دارم

چطور دلتون اومده جداشون کنید

با اینکه همسان نیستند و هیچ هیچ شباهتی به هم ندارند ثانیه آی جدا از هم نمیتونن باشن

براشون مادری کن دوست عزیز

با وجود تمام سختی هایی که داره وقتی دو ساله بشن زندگیتون به حالت عادی برمی گرده

دلتون برای بچه گی هاشون لک میزنه

تو رو خدا ضربان قلبتو به عنوان یک مادر ازشون دریغ نکن

حس میکنم در حق اون بچه ای که پیش پدر شوهر مادر شوهرته ظلم میشه 

چون وابستگی به مادر لازمه توی این سن 

ایکاش مادرشوهرت بیاد پیشتون تا کمک دستتون بشه بهتره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خودم دوقلو پسر دارم چطور دلتون اومده جداشون کنید با اینکه همسان نیستند و هیچ هیچ شباهتی به هم ندار ...

خودمم اعصابم خورده داغونم ولی اگه اون یکیو بیارم خونه تاصداش دربیادشوهرم میگه خودخواهی که نذاشتی آرامش داشته باشه اونجا..چون مادرشوهرم اینا نمیذارن اصلا گریه کنه پدرشوهرم کلا کاروتعطیل کرده نشسته ازاون پسرم نگهداری میکنه

حس میکنم در حق اون بچه ای که پیش پدر شوهر مادر شوهرته ظلم میشه  چون وابستگی به مادر لازمه توی ...

خیاطی داره مشتری هی میادبراش نمیتونه هی بیاد وبره طفلک مریضی هم داره

خیاطی داره مشتری هی میادبراش نمیتونه هی بیاد وبره طفلک مریضی هم داره

پس شما برو یه مدت اونجا باش نمیخاد رفت و امد کنی 

نگو صدای این اونو اذیت میکنه 

خب تموم دوقلو ها اینجورین دیگ 

نباید از هم جداشون کنی 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خودمم اعصابم خورده داغونم ولی اگه اون یکیو بیارم خونه تاصداش دربیادشوهرم میگه خودخواهی که نذاشتی آرا ...

باید درایت بخرج بدی

دوقلو داری سخته خیلی هم سخته

ولی باید ایثار کنی عزیزم

با برنامه ریزی به همه کارات برسی 

خودخواه نباشید ا‌نم جزوی از خانواده شماست 

اون کاملا محیط خانواده رو حس میکنه

همسرتون میتونه گاهی برای استراحت خونه مادرش بره

شما علنا بچه خودتونو برای استراحت خودتون بیرون کردید

2810