2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه خواهرشوهرمن اصلاچهاردست وپانرفت نشست بعدم راه رفت اصلا چهاردست وپانرفت وهمه گفتن مچای دستش صعیف ...

عزیزم دختر منم نرفت سوالم اینه میدنی کی تونست خودش بلند شه بشینه دختر من از شش ماهگی میشینه ولی باید من بلندش کنم الان نه ماهشه

دخترم ۶ماهشه تازه روسینه میفته ولی همسایه مامانم ودخترعموم اصلاسینه خیز وچهاردست وپانرفتن 

دختر منم اواخر پنج ماهگی غلت زد و شش ماهگی نشست الان نه ماهشه هنوز نمیتونه مستقل از حالت دراز کش پاسه باید خودم بلندش کنم

عزیزم دختر منم نرفت سوالم اینه میدنی کی تونست خودش بلند شه بشینه دختر من از شش ماهگی میشینه ولی باید ...

وای هنوز کوچیکه، میره نگران نباشدخترمن.11ماهگی دست میگرفت بغل مبل ودیوار اروم ارم راه میرفت، نگران نباش ، همین که 6ماهگب نشسته بعنی خوبه چون دختر میگن 6 ماه و مشتی باید بشینه ولی پسر 9 ماه ونازی، نگران نباس فشنگم

وای هنوز کوچیکه، میره نگران نباشدخترمن.11ماهگی دست میگرفت بغل مبل ودیوار اروم ارم راه میرفت، نگران ن ...

عزیزم خیلی نگرانم منظورم راه رفتن نبود نمیتونه خودش مستقل  بشینه باید من بزارمش بشینه

خرکت گردنش چطوره  زود گردنشو گرفت یعنی به وقتش بود؟ وقتی میشینه، گردنش و سرش تعادل داره؟

اره بابا کل خونه رو غلت میزنه ،میشینه  ،وقتی کنار مبل تو بغلم نشسته دستاشو میگیره بلند میشه و همون جا بازی میکنه فقط وقتی خوابیده نمیتونه بلند شه بشینه البته سه کیلو اضافه وزن داره فقط مستقل ننشستنش منو ترسونده

2810