2777
2789
سلام مامانای گل لطفا نظرتون رو در رابطه با کودکتون بگید و اینکه در مقابل لجبازیها و گریه های بی مورد اونا چه عکس العملی نشون میدین؟ محکم و مقتدر هستید؟یا همه چیز طبق خواست اونه؟ کلافه میشید و دعواش میکنید یا صبوری نشون میدین؟ بیاید با هم صحبت کنیم و از تجربیات و اطلاعات هم استفاده کنیم. مرسی
اول از خودم میگم.ی دختر 4.5 ساله نسبتا بازیگوش دارم.بیشتر اوقات در مقابل بعضی رفتارهاش صبوری میکنم ولی گاهی اوقات هم از کوره در میرم و ممکنه صدامو بالا ببرم. ولی بعدش پشیمون میشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم نزدیک ۴ سالشه یه مدته بی امان لج بازی میکنه و اگه خلاف گفتش عمل بشه فریاد و گریه!!!وای کلافه میشم۰نمیتونم درست عکس العمل نشون بدم۰به حرفم گوش نمیده۰زود گریه میکنه۰دیگه بعضی وقتا عصبانیم میکنه۰سعی میکنم آذوم باشم اما نمیشه اصلا
...
امشب مهمون داشتم۰منم نشسته بودم داشتم حرف میزدم حواسم نبود که با من حرف میزد۰یهو اومد با کنترل ماشینش محکم کوبید تو سرم۰از چشام جرقه زد بس که سرم درد گرفت جلو مهمونا هم نمیشد داد زد۰فقط سرمو گرفتم بین دستام۰اومد هزار تا بوسم کرد و هی میگفت ببخشید مامانی!! نمیدونم اینجور مواقع چیکار کنم۰
...
منم گاهی داد میزنم و بعدش خودمو سرزنش میکنم.میدونم که بت فریاد زدن سر بچه ممکنه اعتماد به نفسشو برای همیشه از دست بده.ولی چه کنم که گاهی اوقات کنترلمو از دست میدم
2810