2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین بگین ماه چندین و چند کیلو اضافه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7383 بازدید | 258 پست
شکمم بیاد بالا کارم ساخته ست اخه من کارمندم. مدیرم خیلی عصبانی میشه و خدا می دونه چی بهم بگه
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو اون تاپیک نیستم لینکشو برام بذاری ممنون میشم من پیش عصمت قربانی میرم شما چی مشهدی؟ دکترتون کی هستن؟
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
حسنیه2آنلاین پست ها : 5363 عضویت:1392/4/2 1394/1/9 - 12:01 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل اهو جون نه بابا من قبلا پیش یه فالگیر رفتم اون بهم گفته بود خدا بهت یه پسر خوش روزی میده رو همین حساب مادر میگن بچه ت پسره از رو حرف فالگیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وااااااااااای اهو البته الان که عید نوروز شد می خوام به بهانه عید برم یه مانتو گشاد بخرم دیرتر متوجه بشه اخه من دانشجو هستم مرخصی ساعتی میگیرم واسه همین از دست من خیلی شاکیه الان اگه بفهمه باردار هم هستم و بعدش مرخصی زایمان دارم منفجر میشه و دیگه مرخصی ساعتی واسه دانشگاه م رو نمیده
آره منم مشهدم دکترم پریسا نجفی هست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1093415&PageNumber=23 این تاپیک 2 هست تاپیک 1 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=780351&PageNumber=2915 مطالب قدیمی هست اگر دوست داشتین بخونین ولی همه الان تو تاپیک 2 هستن
تا زمانی که ترم دو تموم شه و محتاج مرخصی گرفتن ساعتی نباشم
منم حسابداری خوندم دیر ازدواج کردم، تا پارسال سر کار میرفتم ولی بخاطر بچه دار شدن کارو گذاشتم کنار که حسابی به بچه برسم،آخه کار همیشه هست،دوس دارم تا دو سالگی که بچم شیر میخوره همش پیشش باشم و از لحظه لحظه هاش لذت ببرم،راستی یادم رفت بگم عیدتتتتتتون مبارک مامانای مهربون