2777
2789
سلام من دوازده هفته و چهار روز هستم 2 کیلو اضافه کردم و ناراحتم اخه می خواستم تو کل بارداریم فقط هشت کیلو اضافه کنم واسه همین کمتر می خورم ولی از طرفی نگرانم که رو بچه م اثر بذاره نه ینکه رژیم بگیرم هاااا، فقط خورد و خوراکم رو زیاد نکردم. نمی دونم چه قدر باید بخورم که عادی و نرماب محسوب بشه بهم میشه کمک کنید؟ مثلاً من الان صبحونه اندازه دو کف دست نون می خورم با پنیر و کره.- میان وعده ساعت ده صبح میوه می خورم- بعد نهار 10 یا 12 قاشق برنج و خورشت می خورم با یه ظرف کوچیک سالاد- شام هم یه چیز سوپی می خورم در حد یه کاسه- در طول روز م 2-3 لیوان شیر می خورم- به نظرتون کم هست یا زیاد ؟
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
سلام دوستم اگر قبل ازبارداری اضافه وزن نداشتی باید 11 تا 16 کیلو وزن اضافه کنی به فکر چاقی نباش چون بعدا بهرخال باید رژیم بگیری به فکر این باش که بچه همه مواد غذایی لازم بهش برسه و وزن بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من هفته 35 هستم با اینکه اصلا اصلا غذام زیاد نشده ولی باز بیشتر از 20 کیلو اضافه کردم فقط بخاطر اینکه پاییز و زمستون بود سرما نخورم خیلی کم بیرون رفتم و پیاده روی و تحرکم کم بود شما این کارو نکنید
مام 68: وااای گفتی سیسمونی دلم هوس کرد برای خرید حیف که هنوز جنسیتش معلوم نیست
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت