2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشونو میبرن کاردرمانی توروخدا یه لحظه بیایین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 24 پست
۱۵ ماهشه تویه آزمایش ژنتیک اینا اومدن خیلی نگران توروخدا اگه چیزی میدونید کمکم کنید لطفا

ببین پسرداداش من خیلی خیلی دیر راه رفت مام مثل شمامردیمو زنده شدیم یادم نیس چندسال ولی راه رفت حرف زدنشم وقتی رفت کلاس اول تقریباخوب شد ولی زنداداشمم کاردرماتی برد یادمه

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
وا؟پسر اول من ۱۵ ماهگی راه رفت....الان ۸. سالشه....صحیح و سالم...دومی هم الان ۲ سال و ۴ ماهشه هنوز ح ...

تو آزمایش ژنتیک سه مورد مشکوک اومده عقب موندگی ذهنی تکامول صحبت کردن دارم دیوونه میشم

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ولی تشنج کرده 

تودکتراشو ببر ولی به نظر من نگرانی نداره مخصوصا حرف زدنش بچه های اطراف من جدیدا همه دارن بعد ۲ سال کلمه کلمه میگن

تو آزمایش ژنتیک سه مورد مشکوک اومده عقب موندگی ذهنی تکامول صحبت کردن دارم دیوونه میشم

ازدواج فامیلین؟

تودکتراشو ببر ولی به نظر من نگرانی نداره مخصوصا حرف زدنش بچه های اطراف من جدیدا همه دارن بعد ۲ سال ک ...

اینم فقط بابا ماما میگه دد

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
اینم فقط بابا ماما میگه دد

وای باورکن خوبه نترس این همسایه ما ۲ سالشع بابام نمیگه کلا بچه هاجدیدا دارن دیرحرف میرنن