2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

هیچکدوم از این خرج هارو ندارم 

لباس هر ماه نمیخرم 

بیشتر کافه و خرید کتاب 

فرد کم توقع و اقتصادی هستم 

و خودم شاغل هستم..هیچوقت برای عادی ترین نیاز هایی که دارم از همسرم پول نمیگیرم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یچی بگم تاکی نخری و کاری نکنی از ما پولدار هست هزار برار کارای ما میکنه اگ زندگی نکنیم اینکارا ...

خو از کجا میارن همینا که میگن وای مرغ شد کیلویی انقد مثلا 2ماهه نخوردیم شیر شده انقد گوشت انقد اینهمه مینالن.... الان تو این تاپیک من ندیدم کسی بگه خرجم کم هست. همه میلیونی گفتن. حالا همینا یه تاپیک مشکلات اقتصادی بیان میگن بچه م 2ماهه گوشت نخورده... جالبه راحت دروغ میگن انگار اینجا میشناسیمشون که پز بدن 

ببین یچی بگم تاکی نخری و کاری نکنی از ما پولدار هست هزار برار کارای ما میکنه اگ زندگی نکنیم اینکارا ...

عزیزم کسی که اینجوری فکر میکنه ،همیشه عمرش دارای حسرته که خیلی چیزها هست که نتونسته بدست بیاره ومونده رو دلش 

بنده از لحاظ مالی ادم متمولی هستم ،ولی اینگونه که شما خرج میکنید ،نه تنها خرج نمیکنم،بلکه درست هم نمیدونم،اگر انسان میتونه دست دیگران رو میگیره ،مخصوصا تواین اوضاع اقتصادی کشور ،نه مثل حسرت زده ها ندونه چیکار کنه که خرج بیشتری انجام بده تا ارزو به دل نمونه

مثل اینک من واقعا کم خرجممم ارایشگا ک اصلن نمیرم ناخونامو بلند میکنم خودم لاک میزنم ابروهامو خودم تمیز میکنم موهامم ک بلنده و کاریش ندارم ن رنگ میزارم ن کوتاه میکنم لباسم ک عید پول نداشتیم مانتو نگرفتم دو هفته پیش گرفتم دو دست لباس خونگیم گرفتم همین از عید تا الان خرجم ی مانتو و دو دست لباس خونگیه 🥴کافه و رستوران و اینام ک نمیریم با شوهرم خوشش نمیاد بیرون میریم ی دوری میزنیم و ی چیزی میگیریم تو ماشین میخوریم برمیگردیم اونم دو هفته ی بار

آرایشگاه موقعی که بخوام برم عروسی یا جای خاصی باشه میرم.خودم هم دورشو دیدم هم کارکردم اوکیم.باشگاه وکافه وکلاس نمیرم.لباسام کهنه بشه یا خوشم نیاد نو باشه میبخشم.مثلا دو سه ماه یه بار اینطورا میخرم لباس.شال هم چیزی خوشم بیاد امسال زیاد گرفتم.لوازم آرایش هرموقع نیازم بشه.مارک گرون نمیخرم فیک هم نمیخرم.مثلا مارک این لی دارم و راضیم ایرانیه مارکای دیگه هم دارم.خانه دارم و شوهرم ماهیانه یه مبلغی رو بهم میده حالا یه ماه۳۰۰ یه ماه۵۰۰.بستگی داره.ولی باهمین پول پس اندازم میکنم.درکل به اندازه جیبم خرج میکنم و یه مقداریشو میذارم بمونه مثلا ۳۰۰داشته باشم ۱۰۰تومنشو میذارم بمونه

خو از کجا میارن همینا که میگن وای مرغ شد کیلویی انقد مثلا 2ماهه نخوردیم شیر شده انقد گوشت انقد اینهم ...

شاید واس اینکه چشم نیان میگن من پدر خودم مغازه و خونه زیاد داره اجازه میگیره و اینکه کارش دولتیه حقوقش بالاست ولی خب پول کلاس و گوشت مرغ و مسافرت اینا ک باید نقدی داد ولی لباس و چیزای جزئی قسطی میاریم ما اینیم شاید بقیه اینجورین یا جور دیگ نمیدونم ولی من مطمئنم از ملت ما پرو تر نیس گرون بشه بیشتر می‌خرن بگن داره نیست میشه یچی حمله میکنن به نظرم همه دارن ک این خرجای میلیونی میگن و میکنن و چیزای دیگ تاپیک رستوران خونده باشی خیلیا هرروز میرن و... خیلی چیزای دیگ

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
عزیزم کسی که اینجوری فکر میکنه ،همیشه عمرش دارای حسرته که خیلی چیزها هست که نتونسته بدست بیاره وموند ...

من نمیدونم ولی الان بخای دست دیگران بگیری جوابش بعدش گازت میگیرن،به نظرم هرکسی یه عقیده ای داره و طرز زندگی هت باهم متفاوته و چیزی نمیشه گفت

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅

من خودم شاغلم

هرچیزی بخوام بخرم ازچندوقت قبل شروع میکنم پول کنارگذاشتن اصلاولخرج نیستم مثلا امسال فقط ۱دست مانتواداری خریدم وچنددست توی خونه ودیگرهیچ

مسافرت زیادنمیریم 

آرایشگاه  نمیرم چون کم موهستم

خریدخونه بیشترباهمسرم

سعی میکنم ماهی یه وسیله که خوشحالم میکنه بخرم مثلا این ماه ظروف حبوباتمو عوض کردم خوشحالم😝

بقیشم قرعه گزاشتم وتوی قسط به همسرم کمک میکنم 

کلا خرج الکی ندارم خوشمم نمیاد