2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کافه چیه میرین کافه چکار قلیون میکشین؟ 

ن ببین بستی داره و خیلی چیزای دیگ فقط قلیون نیس بعضی کافه ها موزیک زنده داره

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅

حالا ک نگاه میکنم من خیلی کم خرجم البته اینکه فعلا پول ندارم تاثیر دارد🤣🤣🤣🤣🤣

خرج نت وشارژ +قرص+شارژکارت+گاهی چیپسی پفکی یا ساندویچی

لوازم ارایشم هروقت لازم‌داشتم یا یچیزی دلم خاس میخرم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
عه چه چیزا جدا فکر نمیکردم کسی بره جز دخترای مجرد و رفیق باز و پسرا تو فکرم نبود🙄

ن عزیزم متأهلا میرن من و نامزدم میریم ولی بعضی کافه ها خیلی لاکچریه جون میده عکس بگیری من واس عکس شده میرم😅😅😅

خودم شاغلم حقوقم از همسرم هم بیشتره  ولی خیلی اهل بریز و بپاش نیستم 

فعلا دارم لیزر میرم و خرید لباس هم هر موقع احساس کنم نیازه میرم .آرایشگاه هم ماهی یک بار 

بیشترین خرجی ک میتونم بگم میکنم خوراکی ها مثل آجیل و کیک و میوه خشک و این جور چیزاس که همیشه باید تو خونم به مقدار زیاد باشه 

من مشهدم ندیدم زیاد اینجا  جراتم ندارم برم سمتش یاد ندارم اسماشو😅😂

مشهد جاهای خیلی قشنگی شنیدم داره 

ولی یبار برو خوش میگذره روحیت عوض میشه ت Mapو یا گوگل سرچ کن ببین تو مشهد کافه های باکلاس و موزیک داشته باشه کدوم برات میاره 

خیلی برام جالب بود جواب بعضی از افراد ،فکر میکنم الان بگن چه کسی مشکل اقتصادی داره باز همین افراد در ...

ببین یچی بگم تاکی نخری و کاری نکنی از ما پولدار هست هزار برار کارای ما میکنه اگ زندگی نکنیم اینکارا نکنیم ک فردا میمونه رو دلمون