2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

خیلی پر خرج. 

شوهر ندارم خودم خرج میکنم.

خرج آرایشگاه و لباسم ماهانه زیاد نیست. 

آرایشگاه تهش ماهی ۴٠٠ که معمولا ابروهامو درست میکنم و ناخنم، حداقلش ٢-٣ ماه یک بار یه تومن به بالا خرج بهداشتی که شامل رنگ مو و چیزای مربوط به پوست و مو میشه، وسایل آرایشی هرچی تموم بشه میخرم بازه بندی نداره، لباس خریدن رو زیاد دوس ندارم واسه همین بعضی وقتا فقط میخرم ولی وقتی میخرم یهو ۵-۶ تا. البته لباس رو از مامانم اینا میگیرم بدون هیچ منطقی. 

بقیه پولم رو هم یا وسیله خونه میگیرم، یا گجت مثل اکسسوری‌های گوشی و لپتاپ و چراغ مطالعه هوشمند و اینا چون عاشق این چیزا هستم به شدت خیلی زیادی، یا غذا و مواد غذایی، یا بازی، یا خرج دوستام یا هم یه چیزی که دیگه نمیگم اینو 😣😣. اکثر ولخرجی ها توی این دسته دوم اتفاق می‌افته. 

کلا هرچی پول بابتش میدم رو برات گفتم امیدوارم راضی شده باشی. :)(

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.
این الان تخیلاتتون بود دیگه😂

ن عزیزم ما قسطی داریم میخریم بعد اینا یه چیز عادی واس یع فرد دیگ شما نمیکنید نمیدونم من هم نامزدم هم پدرم میده

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی شما؟؟

ن عزیزم من پدرو نامزدم بعد قسطی داریم لباس اینا میارم فامیلمون ارایشگر پیش اون میرم ولی لیزر نقدیه😅😅

800 لباس خودم  200 شونه سر و سوهان ناخن و رژلب  800 لباس شوهرم  1 تومن هم شوهرم کی ...

نگو الان میگن تخیلاته😅😅😅

ن عزیزم ما قسطی داریم میخریم بعد اینا یه چیز عادی واس یع فرد دیگ شما نمیکنید نمیدونم من هم نامزدم هم ...

نه عزیزم ما نمیکنیم 😂😂

موفق باشید😀

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
نه عزیزم ما نمیکنیم 😂😂 موفق باشید😀

خوب شما نمیکنید دلیل نمیشه کسی نمیکنه من پدرم حقوقش بالاست بعد والا من هرکی تو سایت دیدم از من بیشتر بوده برو تاپیک رستوران بخون همه والا هرروز بودن پس دلیل نمیشه یکی نمیرسه سالی بگه اون دروغ میگه پس باید در همه جا تخته بشه کسی چیزی ن بخوره ن بخره ن کلاس بره

خوشبختانه مستقلم و نیاز به پول کسی ندارم 

نه پرخرجم نه کم خرج, به اندازه ی جیبم خرج میکنم و در کنارش همیشه پس انداز هم میکنم 

ولی هیچوقت حساب نمیکنم ک چقدر خرج کردم اونجوری حس بدی پیدا میکنم.. 

پول ارایشگاه ک اصلا نمیدم چون ارایشگاه نمیرم, باشگاه ماهی 1,200 , کافه و رستوران قبل کرونا هفته ای حداقل دوبار بود نمیدونم فک کنم 2 تومن اینطورا میشد ماهی ولی الان دو سالو خورده ایه اصلا کافه و رستوران نرفتم!! یعنی اصلا دیگه دلم نمیخواد برم.. نمیدونم چرا! فقط هفته ای یکی دوبار از غذاخونگی نزدیک خونم ک دوسش دارم سفارش میدم بیاره.. 

بجز لاک ک زیاد میخرم لوازم ارایشی بهداشتی گرون میخرم ولی خیلی دیر به دیر..  

ولی خرج لباس و اکسسوری تا دلت بخواد.. عااااشق مد و فشنم! 

مسافرتم ک تا وقت کنم میرم حتما 

یعنی بیشترین خرج من واسه لباس و مسافرته.. ک اونم باز به اندازه اس زیاد نیست 

خوب شما نمیکنید دلیل نمیشه کسی نمیکنه من پدرم حقوقش بالاست بعد والا من هرکی تو سایت دیدم از من بیشتر ...

ببخشیدا اگه حقوقشون بالاست پس چرا قسطی میارید😣

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
ببخشیدا اگه حقوقشون بالاست پس چرا قسطی میارید😣

بلاخره خرجای دیگ هست گوشت مرغ ماهی مسافرت و...میخوای همه چیمون بگم😅

کم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴