2777
2789
عنوان

پرخرجید یا کم خرج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 104 پست

هر وقت احتیاج داشته باشم میخرم لزوما نه هر ماه.شوهرم میده پس انداز میکنم یهو از یه چیز خوشم میاد میخرم ماه پیش سه تا ظرف پذیرایی خریدم ۳۵۰۰

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

راستش فقط کافه و لوازم آرایش 500اما بقیه خرجا با خودش مثلا از عید کفش نگرفته بودم یهو سه تا باهم چند روز قبل گرفتم بستگی ب مودم داره اما فک کنم ماهانه حساب کنی 1خیلی بچه خوبیم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماهانه نمیگیرم 

هر وقت لازم داشته باشم بش میگم 

بخام تخمینی بگم ماهی 800 700 

بیشتر پولم برا ماسک صورت و پروتین و شامپو خرج میکنم 

شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس

😬😬

من باورم نمیشه پارسال قبل شاغل شدنم با ۷۰۰ تومن ماهانه مدیریت میکردم!

حتی لیزر میرفتم اونم یه مرکز خوووب تو صادقیه،لوازم آرایش و نت و همه چیمم به راه بود

از وقتی شاغل شدم خیییلی پر خرج شدم

الان که بخاطر سنگینی بارداریم کار نمیکنم تازه به خودم اومدم!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من تازه میخوام برم باشگاه😁

خوبه به نظرتون برای چاق شدن بالاتنه؟

ماهی 2بار میرم آرایشگاه بعضی مواقع ماهی 1بار میرم

و لباسم هرموقع چیزی خوشم بیاد میخرم

و بعد چندسالم دکلره کردم 2میلیون خرده ای شد چندماه پیش

ما بیشتر خرجمون خوراک و میوه هس اگه نباشه نمیتونیم واقعا🤣

من تو این ۱۱ سال زندگی هرگز ارایشگاه نرفتم

کم مو و بورم 

صورت رو با بندانداز میزنم

بدنم ماهی دوماهی ۱بار ژیلت میزنم چون کلا کم موام شدید 

لوازم ارایش سالی(۱ ریمل یه مداد چشم دوتاضد افتاب دوتا رژ یه رژگونه یه سایه ابرومصرف دارم همه رو کلارنس میخرم و سرسال چون میخوام اسیب نزنه و تازه باشه میندازم)

لباس زمستونه هروقت خراب شن

لباس خونگی ماهی یه دست و میخرم

لباس مناسب مهمونی فصلی ۳تا 

کفش سالی دوتا چرم درحد ۱تومن

مانتو شلوار شال سالی ۳تا

لباس زیر هر ۳ ماه هفت تا شورت 

سوتین ۳دارم هروقت خراب شن میخرم

نمیدونم کم خرجم یاپر خرج شماحساب کنین خودتون

🍦

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8909927/کسی-هست-کمکم-کنه-تو-ختم-قرآن-خانما?postid=242531164

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

والا کافه ک خودم تنهایی نمیرم برمم با همسرم میرم نمیدونم آخر بار کی رفته بودم بیشتر رستوران میریم ارایشگاهم فقط ابروعع ک تهش ۲۰ تومنه لباسم ک نمیشه هر دیقه خرید سالی یکی دوبار اساسی همین

من مجردم. هزینه های رفت و آمد به دانشگاهم بالاست، شهریه شم هست. همه ش صرف این میشه

نهایت در ماه ۲۰۰ تومن هزینه کافه بشه

دیگه از بین اینایی که گفتی هیچ کدوم رو انجام نمیدم