2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست
منو شناختی بری تو تاپیکات میبینی تعلیق شده ولی اون کاربری😎

😂😂

نهمی امسال خیلی مهمه خواهرانه میگم کاربریتو لغو کن برو درستو بخون تابستون بیا 

اگه معدلت خوب نشه نمی تونی بری تجربی 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی یارویی بود اسمشو یادم رف شخص خیلی معروف بود و تاثیرگذار یجور نابغه ی بار اومد تو مصاحبش وجود خدارو ...

اگر منظورت استیون هاوکینگ اون بعد از فلج شدن خدا رو انکار کرد تازه از همون موقع نبوغش نمایان شد تا همین اواخر که مرد هم انکار می‌کرد جمله معروفش اینه که انسان‌ها خدا می‌پرسند چون از مرگ میترسند

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
من میخوام اعتقاداتم سرجاش بمونه .فقط سوال من اینه اگه حرفاش راست باشه چی  ؟ شما شک ندارید هیچوق ...

عزیزم برفرض محال هم حرفش درست باشه  دقیقا چه ضرری میکنی مثل اون زندگی میکنی واز دنیا ولذتهاش بهره میگیری حالا نهایت چن رکعت نمازم میخونی... چه ضرر بزرگی به میرسه 

حالا فکر کن اگر اون اشتباه کرده باشه چه اشتباه بزرگی کرده چه چیزهای مهمیو ازدست داده وچی درانتظارشه

مثلا اگه یه خط معمولی یجاببینی یکی بهت بگه این همینحوری بوجود اومده به عقل طرف شک میکنی حالا نظام هستی با تمام بزرگی عظمت نظمو ترتیبش رو چجوری بی افریینده میبینی 

چجوری از صفر قوی کنم؟ 

باید به حرفهای خود خدا گوش کنی راهش فقط و فقط  گوش دادن به قرآن هستش 

همین الان برو سرچ بزن سوره اسرا سایت پیامبر مهر و رحمت نیم ساعت هستش با گوش دادنش یه آرامشی بگیری که حد و مرز نداره،🌈💚

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
😂😂 نهمی امسال خیلی مهمه خواهرانه میگم کاربریتو لغو کن برو درستو بخون تابستون بیا  اگه معدلت ...

یعنی هنوز امیدی هست😍🥺

من کاربر عرر بودم تو تاپیک اولت درباره اسمت بود

آره مهر ماه لغو میکنم 😬الان باشم😬😬

😎🤏
ی یارویی بود اسمشو یادم رف شخص خیلی معروف بود و تاثیرگذار یجور نابغه ی بار اومد تو مصاحبش وجود خدارو ...

منظورت هافکینزه یعنی چون وجود خدا روانکار کرد دچار این بیماری شد؟ یعنی اینهمه آدم که مریض میشند مورد انتقام خدا قرار گرفتند؟وجالبه بدونی این شخص تا لحظه مرگش هم اعتقادی به وجود خدا نداشت 

ببین وقتی میبینی روت این همه تاثیر گذاره باید ازش دور بشی، اگرم شک داری از قران با یک ترجمه درست و ح ...

اگه قرانو با تفسیر بخونم درست میشم؟

از خودم بدم اومده

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
خب عزیزم واسه اینکه اعتقاد داری ازت پرسیدم دیگ هوایی که حرف نمیزنی خدا وجود داره قطعا استدلال و دل ...

عزیزم واقعاا اصلا زیاد به این مدل مبحث ها اعتقاد ندارم و اصلا دوست ندارم واردش بشم . اماا دلیلم بیشتر حسی هست که دارم . حس میکنم کسی هست که داره نگام میکنه و هوامو داره . تا اینجا هر چی خاستم بهم داده. هر وقت گناهی میکنم ازش خجالت میکشم. هر وقت کار بدی میکنم دلم میشکنه و حالم گرفته میشه . همه ی اینارو دلیلش رو وجود خدا میدونم. همین