2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست

یکی به من بگه چرا من اینقدر خدا رو دوس دارم حتی وقتی قهر کردم یه کاری کرده دوباره رفتم پیشش😁اصن نمیدونم چجوریه میگم بسم الله ارامش میگیرم حالا فک نکنین خدا منو خیلی دوس داره هاا اتفاقا اون چیزی که میخواستم نداد منم ناراحتم الان یاخیلی مشکل دیگه ولی بازم دوسش دارم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست منم همینه ولی مشکلی تو زندگیش نداره راهشم باز میشه همیشه کاریش نداشته باش

پس چرا منی ک زجه میزنم دستم نمیگیره دست ب طلا میزنم خاکستر میشه 

شب روز التماسش میکنم ختم ذکر قرآن نماز نمونده انجام ندم اما همش بی ثمر 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
اون شیطانه واقعا توام ایمانت ضعیفه تمام

خب اعصابم خرد میشه اینارو میگه چیکار کنم؟😭من نمیخوام بی ایمان باشم ولی دست خودم نیست ته دلم همش شک هست

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

مگه میشه خدا وجود نداشته باشه ؟؟ 

یه لحظه فکر کن مثلا بدن خودت چقدرررر منظم تشکیل شده ؟میشه اصلا خود به خود تشکیل شده باشه این بدن ؟ 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

این همه آدم روی کره زمینه اکثریت به خدا اعتقاد دارن .

حالا هرکدوم یه دین و مذهب داره اما فهمیدن که واقعیه؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
بگو وجدان داره  انسانیت سرش میشه  اهل دروغ و دوزکلک نیست اینا مهمه وگرنه اعتقادات هر کس ...

بخدا که راست گفتی ...اینجا به زور می‌خوان فقط باور خودشونو بکنند تو مغز بقیه

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
یا ارتباطتو قطع کن یا اصلا تو این زمینه باهم صحبت نکنید بعدم برو اعتقاداتتو از صفر قوی کن که این ش ...

چجوری از صفر قوی کنم؟ 

عزیزم دلائل منطقی واسه وجود خدا زیاده باور کن فقط نیاز به یک کم مطالعه داره تا شک رو ازت دور کنه با ...

ممنونم عزیزم 

پس چرا منی ک زجه میزنم دستم نمیگیره دست ب طلا میزنم خاکستر میشه  شب روز التماسش میکنم ختم ذکر ...

قرار نیست همه خوشبخت باشن قرار نیست که اگه اوضاع بر وفق مرادت نبود با خودت فکر کنی که خدا جوابتو نداده یا دوستت نداره

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
از من میپرسی؟ نمیدونم منظورت کدوم حرف بود!! چه استدلالی باید داشته باشم؟ خب معلومه بخدا اعتقاد دارم ...

خب عزیزم واسه اینکه اعتقاد داری ازت پرسیدم دیگ

هوایی که حرف نمیزنی خدا وجود داره

قطعا استدلال و دلیل براش داری

اونارو میخوام بدونم

درخواست دوستی بدم بعدش ایدی بت میدم؟!