2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست

ببین وقتی میبینی روت این همه تاثیر گذاره باید ازش دور بشی، اگرم شک داری از قران با یک ترجمه درست و حسابی مثل قمشه ایی، شروع کن، ۱ سال، ۱ ماه نمیدونم هر چقدر لازم داری، تایم بذار مطالعه کن، سعی کن از درون خودت به ثبات برسی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی یارویی بود اسمشو یادم رف شخص خیلی معروف بود و تاثیرگذار یجور نابغه ی بار اومد تو مصاحبش وجود خدارو انکار کرد و گف خدا وجود نداره دفعه بعد مصاحبش فلج شده بود ن میتونس صحبت کنه ن راه بره دستو پاهاش کج شده بود 🙂

منم یکی رو میشناختم می‌گفت امام و پیامبر دروغه کی گفته.بچه اش مریض شد.رفت دخیل بست به امام رضا حاجتش ...

خیلی هام ادعای دینشون به سقف رسیده ولی نگم برات اکثرا فقط ریاست

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
عزیزم این چه حرفیه . خداا ۱۰۰٪ وجود داره .  خدای مهربون و بزرگ😍 عشقه .  اماا واقعااا غی ...

وقتي دستگاهي ميخري قطعا توقع داري سازنده ش كنارش دفترچه راهنما بزاره 

اين چه خدايي هست كه تو داري و جهان به اين عظمت و بشر با عظمت تر و پيچيده رو خلق كرده ولي دفترچه راهنما براش قرار نداده و ولش كرده همينحوري چند صباحي زندگي كنه؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

هرچی و نگاه کنی خدارو میبینی خالقی داره همه چی و اون خداست خدایی ک انسان و خلق کرده گواه از وجودشه قلب کلیه دست و بدن و چشم و گوش و.... اینا همش نشان از وجود خداست مگه چشمشو شیطان کور کرده باشه ک نبینه و انکار کنه سوره الرحمن و معنیش حتما بخون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ما دوره راهنمایی ک بودیم،من خیلی ب خدا اعتقاد داشتم ، یکی از دوستام،حالا سهوا یا عمدا ، حرفاییو میزد ...

امضات👏

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستــا  https://harfeto.timefriend.net/16267932972920  

چجوریه اون رو شما تاثیر گذاشته ولی شما نتونستین رو اون تاثیر بذارین. عزیزم دنیا به این بزرگی سیاره ها ستاره ها کهکشان ها با این همه نظم بدون اینکه تو کار هم اخلال ایجاد کنن صد در صد یکی هس که ادارشون می‌کنه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خیلی از آدم ها اینجوری هستن و هر کی اعتقاداتش برای خودش محترمه من هم به شخصه خدا رو قبول دارم و این دلیلی بر این نیست که آدم بدی باشم راه انسانیت کاملا مشخصه و خوبی و بدی هم معیارهای خودش رو همیشه داره 

سوال خوبی پرسیدی  واقعا نمیدونم :) تقریبا همش باهم  مثلا اینکه میگه نماز خوندن بی ارزشه ...

خب گلم این کائنات از کجا اومده!؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

اونی که واقعا اعتقاد نداره و بافرهنگ وباشعوره،اعتقاد بقیه رو مسخره نمیکنه .کسی که مسخره کرد بدون بی فرهنگ و تازه بدوران رسیده ست و فقط میخاد با این رفتار بگه آره من بروزم من باکلاسم و... وگرنه همه جای دنیا مردم با هر دین و اعتقادی کنار هم زندگی میکنن هیچکس اعتقاد کسی رو به سخره نمیگیره .به نظر من چون مسخره میکنه اعتقاد شمارو باهاش قطع رابطه کنید 

به عقلت رجوع کن عزیزم

مگه میشه این جهان خالق نداشته باشه

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...