2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست
خب عزیزم حرفاش اذیتت نمیکنه؟ چجوریه شما شک نمیکنی به وجود خدا؟

نه اصلا.. یه تایمی سعی کردیم نظرش رو عوض کنیم دیدیم محکمه رو دیدگاهش.. بی خیال شدیم.. ولی خب اهل مسخره کردن هم نیست ما نماز می‌خونیم روزه میگیریم ولی نشده تا حالا مسخزمون کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم حرفاش اذیتت نمیکنه؟ چجوریه شما شک نمیکنی به وجود خدا؟

من رو اعتقادانم محکم هستم.. مگه میشه وجود خدارو انکار کرد؟!!!! به قول دوستمون یه خونه کوچک کننده میخواد دنیا با این نظم و عظمت مگه میشه خالق نداشته باشه.. گردش فصل ها ، شبانه روز طلوع و غروب خورشید.. تولید مثل همه موجودات زنده و یک میلیارد مثال دیگه.. میشه همگی تصادفی باشه؟!!!

کدوم حرف و نظرش باعث شده شما عمیق فکر کنید و شک کنید؟

سوال خوبی پرسیدی 

واقعا نمیدونم :)

تقریبا همش باهم 

مثلا اینکه میگه نماز خوندن بی ارزشه 

یا خدایی وجود نداره 

کارما و کائنات دنیارو میچرخونن و ...

منم با خودم میگم نکنه راست میگه؟

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

خب اگه واقعا میخوای اعتقاداتت سر جاش بمونه ارتباطتو باهاش قطع کن

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
خب اگه واقعا میخوای اعتقاداتت سر جاش بمونه ارتباطتو باهاش قطع کن

من میخوام اعتقاداتم سرجاش بمونه .فقط سوال من اینه اگه حرفاش راست باشه چی  ؟ شما شک ندارید هیچوقت؟

به همین سادگی اعتقاداتت سست میشه؟ . میتونی کتابای دینی بخونی تا دوباره باور کنی  حقیقتا من باش ...

اگه حق با اون باشه چی؟ 

من‌میترسم سرکار باشیم 

بخدا کمکم کنیم 

اصلا شخصیتم عوض شده 

انگار یکی دیگه داره منو کنترل میکنه 

شما چجوری شک به دلتون راه نمیدید؟

نه اصلا.. یه تایمی سعی کردیم نظرش رو عوض کنیم دیدیم محکمه رو دیدگاهش.. بی خیال شدیم.. ولی خب اهل مسخ ...

خب فرق هست بین‌این دوتا ادم 

من میخوام اعتقاداتم سرجاش بمونه .فقط سوال من اینه اگه حرفاش راست باشه چی  ؟ شما شک ندارید هیچوق ...

من به خدا باور دارم ولی اگه اون باور نداره چرا مسخره میکنه؟

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆