2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

8869 بازدید | 175 پست

خانما من یه زن دایی دارم همسن و سال خودمه به خاطر همین زیاد وقت میگذرونیم. 

و اصلا ذره ای به خدا و هیچ دینی اعتقاد نداره و به وضوح میگه

افکارش خیلی روم اثر گذاشته 

واقعا میترسم و نمیخوام باور کنم خدا وجود نداره.

به شدت به شک افتادم و حال روحیم خرابه 

میشه کمکم کنید

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باهاش رفاقت نکن

دینت و با دوری ازش حفظ کن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

هر کس یه باوری داره تو راه خودتو برو

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

خب قطع رابطه کن زن داییت اینقدر ارزش نداره که بخوای به خاطرش شک نبود خدارو بندازه تو دلت

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

منابع دینی و منابع علمی که از باورهای آدمای خداناباور پشتیبانی می‌کنه رو بخون و خودت خیلی تحقیق کن بعد ببین با خودت چند چندی. 

اگه درست بگردی از طریق همین اینترنت به کتاب های خوبی میرسی که میتونی بخونی. این چیزا رو با نظر بقیه نمیشه مشخص کرد خودت باید بفهمی. بی قراری و شوکش هم طبیعیه درست میشه. 

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.