2777
2789
چطوری حلش کنم وقتی که تو خواب میگه؟ مگه می تونم خوابشو تغییر بدم؟ یعنی بهش فکر می کنه که میاد تو خو ...

نه منظورم این نبود که😂🤦🏻‍♀️

شاید ی مدت فکرش درگیر شده یا تو خیابون مثلا از کنارش رد شده و…. شاید تو ضمیر ناخودآگاهش بوده…باهاش حرف بزن الان مثلا فکرت درگیر شده عصبی شاید بهش بگو خواب بد دیدی یا چه میدونم بگو خواب چی میدیدی و… که فکرت درگیر نباشه چون تو اخلاقت تاثیر داره 

البته خوابه دیگه دست خودش نیست اتفاقی گفته بیخیال….

من اصلا احساسی نیستم همیشه بوی خون دوست داشتم... آدم بدای داستان همیشه الگومن...خودم خِرتو میچسبم کارما نه.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چی رسیدگی کنم؟😐 اسمش رویاست...ولی واسه من بیشتر کابوسه😑

ب اینکه تکلیف خودشو روشن کنه 

میدونی آدما داستان هایی ک تهشون هنوز باز هستو تو ذهنشون موقع خواب مرور میکتن.. داستان هایی ک هنوز نخواستن بپذیرین آخرشو و هنوز ذهنش درگیرشه 

تو از کجا مبدونی روزا ک داره بهت فکر نگا میکنه و شبا ک ب صورتت زل میزنه تو دلش نمیگه کاش رویا بود یا تو فکر رویا نمیره؟ پس باهاش بحرف مغزش داره لوش میده چیزایی ک مدام بهش فکر میکنه رو 

فکر میکنی اگ تو تو خواب میگفتی بهرام بیا پیشم ولت میکرد دهنتو سرویس میکرد پس توام ی خودی نشون بده باید بهت بربخوره بنظرم 

عزیزم ولش کن میدونم سخته ولی اگه الان فراموش نکنی مثل من میشی باور کن شش ساله میگذره ولی هنوز اون رو ...

اینا چهار پنج سال پیش عاشق هم بودن بعد نمی دونم چی شده بهم نرسیدن 

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
دعوا؟ نه بابا اصلا 

من خودمو گفتم آخه من تحمل ندارم 

ولی اگه تو میتونی تحمل کن و بروش نیار 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم ولش کن میدونم سخته ولی اگه الان فراموش نکنی مثل من میشی باور کن شش ساله میگذره ولی هنوز اون رو ...

زخم منم برای شش سال پیشه ولی تو دلم انگار تازه هساچت لامصب حرفی بهم زد هیچ وقت فراموش نمیکنم 

ببین من پریشب خواب دوس پسر سابقمو دیدم ولیم تو خواب اسمشو صدا زدم حتی بوسیدمش تو خواب 

ولی واقعیت اینه من ازش متنفررررم و اصن نمیدونم جریلن خوابم چی بود

چیزی که برا ۵سال پیش قطعااااا فراموش شده بیخیال

ب اینکه تکلیف خودشو روشن کنه  میدونی آدما داستان هایی ک تهشون هنوز باز هستو تو ذهنشون موقع خوا ...

اگه من می گفتم بیچاره ام می کرد...

تازه من ازدواج دوممه...ولی اونو کلا از زندگیم حذف کردم...به شوهرم گفت قبلیه رو دوست نداشتم ازدواجم اجباری بود...با دوستام که از اقوام شوهر سابقم بودن قطع رابطه کردم از اون شهر رفتم که این ضربه نخوره...بعد این تو خواب میگه رویا...رویا من اینجام

🥺

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
زخم منم برای شش سال پیشه ولی تو دلم انگار تازه هساچت لامصب حرفی بهم زد هیچ وقت فراموش نمیکنم 

کاشکی فقط حرف بود هر روز که بیدار میشم اولین کاری که میکنم بهش لعنت میفرستم البته اینم بگم اون دختر بعد چند ماه از جدایی با شوهرم ازدواج کرده با پسر غمش  شب عروسی شوهرش فهمیده که دختر نیست کلی دعوا کردن قرار بود طلاقش بده ولی دیگه نمیدونم چی شد ولی کلا از اینجا رفتن ابروشن رفت