دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم...آخه میترسم با یه جوابی روبه رو بشم که انتظارشو نداشته باشم
منم شوهرم قبلا با کسی نامزد بوده یه بار تو بحث اسم اونم کشیذه شد یه چزی ازش شنیدم که خپاستم همون جا بمیرم ولی چ میشه کرد زندگیه گاهی سرنوشت بد جور برات مینویسه
به چی رسیدگی کنم؟😐 اسمش رویاست...ولی واسه من بیشتر کابوسه😑
عزیزم ولش کن میدونم سخته ولی اگه الان فراموش نکنی مثل من میشی باور کن شش ساله میگذره ولی هنوز اون روز ها رو فراموش نکردم البته بگم شوهرم داشت با اون بهم خیانت میکرد نزدیک یک ساله باهم بودن کلی عذاب کشیدم اسم اون مینا بود البته اسم واقعیش یه چیز دیگه ولی اسمش چه تو بیداری و چه موقع خواب از دهنش نمیفتاد
[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم] مامان آرمی 🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد) بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند،ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :) عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️🩹