2777
2789
من الان هفته ششمم تمام شده دارم میترکم بسکه میخورم بیشترشم بخاطره بیکاریه
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منه بدبخت گرسنم میشه زیره دلم میزنه ولی مجبورم درست کنم چون بعدش خیلی گرسنه میشم خیلی افتادم رو خوردن وزنم زیاد شده نترکم صلوااات
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم
خداکنه خواهر من خیلی نگرانم اصلا نمیدونم چی باید بخورم کی بخورم چقد بخورم فقط میخورم هرچی دمه دستم باشه
عزیزم هرکسی یه مدله یکی ویارداره یکی نداره معمولا پنج ماه به بعد ویارازبین میره واشتها بیشترمیشه وبچه تاپنج ماه نیاززیادی نداره چون درحال شکل گیریه ولی بعد پنج ماه جنین شروع به وزن گیری میکنه اگه میل به فذا ندارید بادکتر مشورت کنیدتابهتون مکمل بده
عزیزم هرکسی یه جوریه...نگران نباش.سعی کن شیر.میوه تازه.پروتیین و مکملهاتو سروقت بخوری...نه بچه ضعیف میشه نه خودت اذیت میشی...مراقب باش زیادی ام اضافه نکنی...وزن گیری بچه خوب باشه جای هیچ نگرانی نیست.ملاک زیاد خوردن نیست خوب خوردنه
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل