2777
2789
عنوان

دخترم هرچی میببنه میگه میخوام

896 بازدید | 6 پست

خانما دخترم ۳سال و ۵ماهشه هرچی میبینه دست بچه ها میگه بدین به من یا وقتی میریم جایی هی میگه چیزی میخوام

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار

همه بچه ها همین هستن ،شما از ۵ تا خواسته اش که ضروری و حیاتی نیست  یکی رو براش بگیر در جا عمل کن(دلگرم بشه) یکی رو بگو بعدا و واقعا هم بعد صبوری اش بگیر(صبور بشه)،سه تا هم نگیر (پرتوقع و لوس نشه)

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن کم ببریش خرید از سرش بی افته خیلی بده چون اکثر اوقات چیز هایی رو میخواد که یا تو خونه داره یا لازم نیس و الکی بد عادت میشه حتی اگر توان خرید داشته باشی درست نیس رو تربیتش اثر میزاره 

و اگر دیدی به وسیله کسی گیر داد باهاش صحبت که تو خودت مثلا دوست داری عروسکی یا فلان چیز رو یکی بیاد بگیره اتفاقا بچه ها خیلی زود متوجه میشن یا یه بار تو شرایط بزارش که یکی وسیله اش رو بخواد بعد مثلا جلوش به طرف بگو نه این مال دختر من دخترم دلش میشنکه کسی بر دار بعد کم کم خود بچه ات متوجه میشع

صورتییواش اتفاقا دخترم تو خرید به یه چیز قانع میشه ولی چیزی دست کسی میبینه میگه میخوامش وگرنه اگه بگه چیزی برام بخر میگمش بزار بابا حقوق بگیره دیگه کاری نداره

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار