2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم کافر میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 44 پست
براش حمد شفا میخونم. خواهر بودن خیلی سخت

همش میگم عمر وسلامتی منو باهاش قسمت کن خدا😔

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر و فرزند هم دارن برادرتون؟

نه عزیزم انگارقسمت نمیشد

حسرت به دل دامادیش هستیم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها خیلی حالش بده خیلی خیلی

حتی تکلمش را داره ازدست میده

اثری ازشفا نیست😭😭😭

پسر جوون خانواده کرونا گرفته بود..

تو ۱۸ سالگی ازدواج کرده بود و دو تا دختر ۷ ساله و ۱ ساله داشت... خیلی دست به خیر بود و پر از امید و انرژی 

وقتی خبر رسید ک هوشیاریش رفته ۶ همه ما ترسیدیم و گفتیم مگه میشه؟

اخه وقتی حالشو میپرسیدیم میگفت خوبم و لبخند میزد 

اما شب بعد خبر رسید ک تموم کرده 

وقتی رفتیم سر خاک دیدیم مادرش کنار قبر خالی نشسته و منتظره که پسر بی جونشو بیارن 

همه داشتیم زجه میزدیم و گریه میکردیم 

یهو مادرش دوتا دستاشو برد بالا و گفت خدایا شکرت..

ما همه کپ کردیم... خدایا شکرت؟؟؟؟ پسر جوونت از دست رفتتت !!

بلند بلند داد میزد و خداروشکر میکرد ...

وقتی ازش پرسیدیم گفت جای پسرم خوبه ...این امتحان من بود 

بچه مال من نبود ..امانت خدا بود و ازم گرفت .. الان تو بهشته 

منم راضیم ب رضای خدا ..

به خدا امید داشته باش و بسپر ب خدا .بگو خدایا هر چی تو بخوای همون میشه .. امن یجیب بخون 

لایک نکن جون دل♥️🙏
پسر جوون خانواده کرونا گرفته بود.. تو ۱۸ سالگی ازدواج کرده بود و دو تا دختر ۷ ساله و ۱ ساله داشت... ...

وای خدایا کاش منم دراین حد باایمان بودم

حیف غرق گناهم وروسیاه

وای خدایا کاش منم دراین حد باایمان بودم حیف غرق گناهم وروسیاه

عزیزم خداخودش دلتون روآروم کنه چقدبراتون ناراحت شدم ان شاالله که برادرتون شفاپیداکنن.

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
عزیزم خداخودش دلتون روآروم کنه چقدبراتون ناراحت شدم ان شاالله که برادرتون شفاپیداکنن.

ممنونم عزیزم

انشالله که خوب بشن و هرچی به صلاح و حکمتتون هست اتفاق بیوفته :)🌸💖💖

ولی اینکه میگی خدا ... ربطش به خدا رو نمیفهمم .! یکی بیمار میشه مقصر خداست .!؟ شاید طرف به مرور با توجه ی سری اتفاقات براش مشکل پیش میاد ، بیمار میشه یا خیلی چیزای دیگه ...

بچه ها خیلی حالش بده خیلی خیلی حتی تکلمش را داره ازدست میده اثری ازشفا نیست😭😭😭

عزیزم ناراحت نباش انرژی منفی هم سعی کنین ندین مخصوصا وقتی پیش بیمار میرین فقط حال خوب بهش بدین 

و بازم میگم انشالله که خوب میشن شما هم ناراحت نباش

عزیزم امیدت به خدا باشه   و راضی به رضای او     میشه بگی مشکلش چی بود؟  از کی متوجه شده ببخشید اگه ناراحت می شی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
انشالله که خوب بشن و هرچی به صلاح و حکمتتون هست اتفاق بیوفته :)🌸💖💖 ولی اینکه میگی خدا ... ربطش ب ...

ممنونم

خب ماخدارو یاشافی صدامیزنیم وانتظارشفاداریم

برادرم۵سال جنگیدوامیدداشت ولی ازپاداره میاد

اهل هیچ چیزی هم نبودنه سیگارنه مشروب نه گوشت قرمز زیاد یا چیزای دیگه