2777
2789
عنوان

مراقبت های بارداری دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 37822 بازدید | 34 پست

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی نرمال بود تا هفته بیستم دچار درد زایمان شدم سه روز طول کشید بادرد و خونریزی وحستناک تو بیمارستان زایمان کردم بچه هام سالم سالم بود ولی متاسفانه نموندن فقط وفقط بخاط استباه دکتر که باید هفته 12 منو سرکلاژ میکرد دهانه رحم باز نشه دکترم دکتر اخلاق نجات تو ابن سینا بود خواهش میکنم پیش این دکتر نرید من با اون شرایط پماد کلوتریمازول داد استفاده کردم بعد از مصرف پماد دهانه رحمم بازشد از هر دکتری متخصص و ماما پرسیدم گفتن نباید پماد مصرف میکردی و حتما باید سرکلاژ میشدی ولی بخاطر این دکتر بی وجدان من مردم و زنده شدم دوتا زایمان طبیعی کردم دست خالی برگشتم خونه حتما قبل دکتری پیدا کنید که برای حاملگی سختگیر باسه نه شل و ول مثل این دکتر از خدا بی خبر

خدا برایم کافی است
ای جانم عزیزم آروم باش و به همسر و دخترت آرامش بده .انشاالله خدا به زودی دوبتره به دوقلوی سالم بده.خ ...

سلام عزیزم میشه بپرسم کدوم شهری دکترت کی بوده منم دوقلو باردارم میخام ی دکتر خوب برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم زمرد عزیز. تمامی دوستان ممنون. ولی دلم با دلداری دادن اروم نمیشه

سلام عزیزدلم  روایت هست سخت ترین چیز که خداونددردنیاقرارداده مرگ اولادقبل ازپدرومادرش 😔وقتی داداش جوونم فوت کردفکرمیکردم هیچ وقت نمیخندم هیچوقت خوشحال نمیشم تامدتهااصلا باورنمیکردم مثل دیوونه هاقهقهه میزدم واشک میریختم..میگفتم وای خدایامرگ من کی قراره برسه..ینی این داغوتاکی بایدتحمل کنم..فقط وفقط تنهاچیزی که کمی فقط کمی آرومم میکرداین بودکه همه ی مایه روزی میریم...مامانم که بیطاقتی منومیدیدآرومم میکرددلداریم میداد..دیگه ازخودم شرمم میشد..مادری که باهزااارچشم وامیدپسرشوبدنیامیاره وباهزارسختی بزرگش میکنه و...😔پس اون چی میکشه...

دوتاازخواهرام یکی توماه ششم بارداری ویکی تو۲۷ روزبعدزایمان بچشونوازدست دادن...

عزیزم میدونم داغ سخته خیلی هم سخته فقط زمان به آدم ثابت میکنه چاره ای جزسوختن وساختن نداریم...مامحکومیم به زندگی...

امابدون خداجباره...برات جبران میکنه به بهترین شکل یااین دنیا یااون دنیا...

سلام .خیلی متاسفم هرچی بگم مطمئنم از داغ دلت کم نمیشه.منم دوقلو باردارم تازه هفته ۸هستم .فقط یدوفولیک دکتر بهم داده .چیز دیگه ای نگفته .خیلی ترسیدم بااین سرگذشتت .منم دعا کنین بارم وسالم زمین بزارم 

خدای من خدای معجزه هاست.این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر میشکنی بازنمک ها دارد.

اول اینکه خداانشاالله خیرت بده که تجربت رو واسه بقیه به اشتراک گذاشتی اینقد مهربون بودی که دوست نداشتی این اتفاق واسه کسی بیوفته نمیدونم این پیام من رو میخونی یا نه منم یک ماه پیش دوقلو باردار بودم ی دختروپسرتو۲۸هفته دقیقا همین اتفاق شما برام اتفاق افتاد دقیقا همینجورداروبهم ندادن یکیشون پایین بودپساری برام نگذاشتن نگفتن بارداری اولته دوقلوهم هست نباید تکون بخوری جوری که کلا من بايد بستری میشدم از ماه شش تازه دکترم بهم میگفت دوروزی یبارشیاف پروژسترون بزارحتی آمپولم واسه من ننوشت من این اتفاق بد رو توی ۱۹سالگی تجربه کردم تنبلی هم دارم دورباردارمیشم دلم خیلی شکسته خیلی کاش پیام شمارو توی بارداریم دیده بودم دقیقا دوقلوهای منم سالم سالم بودن الان دوباره خیلی دلم میخواددوقلوباردارشم همون اسمارودوباره روشون بزارم اماترسیدم خیلی حتی از یکیش