2777
2789
عنوان

توجه توجه مشکل فنی در کلوپ های نی نی سایت باعث سردرگمی خیلی ها شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 12448 بازدید | 2381 پست
من جیمیلم رو همین الان چک کردم آقای زاهد هنوز جوابی نگذاشته بودند پس یا ندیده ایمیله منو یا اگرم دیده ترتیب اثر نداده یا شاید هم ترتیب اثر داده اثر نکرده یا شاید هم ....
چمتا : chamta-valiasr.mihanblog.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خدا کنه حداقل اینجا رو ببینه و بدونه ما چقددددددددددددددر به هم احتیاج داریم هر کدوممون دلگرمیمون یه چیزیه وقتی من میام به دوستم میگم بچم اذیتم کرده امشب یا دوسته دیگم میاد میگه سونوی بچش مورد مشکوک داشته و یا حتی اون دوستامون که میان میگن این ماهم باید منتظر نی نی بمونن ... خب همه این لحظه ها ما به همدیگه احتیاج داریم چون هم دردیم شاید منی که الان باردارم یه روزی منتظر نی نی بودم کمکی از دستم برا دوستم بر بیاد یا شاید... به هر حال آقای زاهد عزیز نمیدونم این تاپیک رو دیدید یا خیر و یا اصلا روزی خواهید دید یا نه اما می خوام بدونید اگر یه جای نی نی سایت درد بگیره و مریض باشه کلی آدم همراه اون مریض و تنها میشن خواهــــــــــــــــش میکنیـــــــــــــــــم رسیدگی کنید هر چه زودتر
باور کنید من قبلا یکی از اعضای ویژه ی یک سایت بودم هر وقت همچین مشکلی پیش میومد با یک تلفن به اونجایی که پشتیبانی سایت نام داشت مشکلات رفع میشد نمیدونم الان مشکل از سنگین شدنه سایت هست یا مشکل از سروره ولی هر چی هست میدونم قابله رفعه اونم بدونه هیچ دردسری
مادری جون من اومدم عزیزم سلام هم عرض کردم اما از کم شانسه من شما همون موقع رفتی فکر نکنم دیگه تا آخر شب بتونم حتی سر بزنم مهمونام تا نیم ساعت دیگه میان برم حاضر بشم خدانگهدارت
مرسی انا جونم,,خداازدهنت بشنوه,برام دعاکن,,دست خودم نیست,,دلم مثل سیروسرکه میچوشه,,غربالگری سه ماهه اول همونطوریه که میگی,,ولی سه ماهه دوم اول از خون می گیرن بعدش سونو,
از لبخندت برای تغییر دنیا استفاده کن... مگذار دنیا لبخندت را تغییر دهد...!
مرسی توپولی جون,,خدا ازدهنت بشنوه,,واقعا اینطوری که میگی شد؟یعنی اشتباه شده بود یا سونو گرافی تشخیص نهایی میده؟
از لبخندت برای تغییر دنیا استفاده کن... مگذار دنیا لبخندت را تغییر دهد...!
2810