2777
2789
عنوان

تربیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 24 پست
فدات عزیزم خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه  من وقتی باهم بازی میکنن که لذت میبرم ولی خوب یهو میبی ...

عزیزم❤️

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
دختر دایی و پسر دایی منم اینطوری بودن به مرور زمان درست شدن ولی وقتی پسره موهای دختره رو میکشید دختر ...

مشکل اینه پسرم هیچی از خودش دفاع نمیکنه و فقط گریه میکنه و از من میخواد بغلش کنم... واقعا نگرانم این روش بمونه و آینده هم نتونه از خودش دفاع کنه از طرفی هم نمیتونم بگم تو هم بزن یا مو بکش... خب این میشه یاد دادن خشونت به بچه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه پسرم هیچی از خودش دفاع نمیکنه و فقط گریه میکنه و از من میخواد بغلش کنم... واقعا نگرانم این ...

با دخترت قهر کن تا یاد بگیره که وقتی کسی رو اذیت کنی دیگه هیچ کس دوست نداره 

عزیزم امیدوارم پیامم رو ببینی.شما ازمایش امینو سنتز رو بالاخره پیش دکتر شیرازی رفتید یا مقتدایی؟منم این شرایط و دارم یکی از قل هام مشکل داره میخام از شهرستان بیام تهران نمیدونم پیش کدوم دکتر برم.بعد امینو واسه قل دیگرت مشکلی پیش نیومد؟

سلام توروخدا بگو چجوری باردار شدی، اگه ivf بودی بعد از چندبار ivf مثبت شدی؟ دکتر ارولوژتون کی بود که تونست مشکلتون حل کنه ؟ توروخدا جوابمو بده شوهرمنم تحرک a کلا صفره تحرک b کلا پنج درصده، cهم ۳۵درصد ، دوسال اقدامم باردار نشدم