2777
2789

زهرا و مرمر میگم بچه های شما خجالتی نیستن؟ 

من عیدنوروز متوجه شدم کیان خجالتیه .

بچگی هاش اینطوری نبود اصلا و پیش همههه میرفت . الان وقتی وارد یه جمع شلوغی میشیم کیان گوشه گیری میکنه و سرشو میندازه پایین یا میره پشت مبل . و من باهاش صحبت میکنم که بیا رو پای خودم بشین و .. اینا باهم میاد تا یه تایمی بگذره و عادی میشه براش.

پ.ن. یادتونه که من تو شهرغریبم و شاید ماه به ماه هم مهمونی نریم . میگم شاید دلیلش اینه.

شما چی میگین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یا همین چندروز پیش که ایران برد بعدش رفتیم دور دور . تو ترافیک  راننده ماشین بغلی از کیان خوشش اومد و باهاش بای بای میکرد و حرف میزد  کیان سریع خودشو آورد پایین تا طرف اصلا نبینش😒 بعد که متوجه شد ماشینش رفت اومد بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسريو از پوشك گرفتم الحمدلله  به قراري كه با پسر گذاشته بودم كه بعد از ٢ سالو نيم بگيرمش ع ...

ای جانم . عزیزم 😍😂😂

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
اره گلبرگ منم راضيم خداروشكر منم گلبرگ همش تشويق ميكنم ولي صدرا براش جا افتاده تشويق يني جايزه  ...

امیرعلی هم شبا اولا پوشکش همیشه خشک بود تا صب . ولی یه شب که بیدار شد هی گریه میکرد متوجه شدم جیش کرد . بعد هی نگا خودش کرد و دس زد به شلوارش فهمید که پوشکه . از اون شب نه دیگه جیش میکنه تو پوشکش . یعنی قشنگ فهمیده شبا پوشکه و جیش میکنه . منم بی خیال شدم دیگه تا خودش متوجه شه دیگه . پوشک روزو زود گرفتم دیگه واسه شب نه خودمو نه اونو اذیت نمیکنم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
زهرا و مرمر میگم بچه های شما خجالتی نیستن؟  من عیدنوروز متوجه شدم کیان خجالتیه . بچگی هاش این ...

فک نکنم این یعنی خجالتی باشن گلبرگ جون . امیرعلی وقتی بریم تو یه جمع شلوغ سریع میگه بغلم کن . یه چن دقه ای تو بغلم این ور و اون ورو نگاه میکنه تا یخش وا شه بعد دیگه کیه که بگیرش از شیطنت 😐

یا همین چندروز پیش که ایران برد بعدش رفتیم دور دور . تو ترافیک  راننده ماشین بغلی از کیان خوشش ...

عزیزم 😍😂

حالا امیرعلی سوار ماشین که میشیم شیشه رو میده پایین به هر کی از کنارش رد میشیم میگه سلام خوبی ؟؟ بعدم میگه میم به خاله (عمو) سلام کردم . برعکس تا میخوایم بریم خونه بابامینا یا پدر شوهرمینا نرسیده میگه من سلام نمیکنمااااا . لج میکنه انگار 😓

عزیزم 😍😂 حالا امیرعلی سوار ماشین که میشیم شیشه رو میده پایین به هر کی از کنارش رد میشیم میگه سلام ...

ای جان😅😅😅 دوخط آخرش خیلی خوب بود😂😂😂 زیادی بهش تاکید کردی سلام بده لج کرده😅

فک نکنم این یعنی خجالتی باشن گلبرگ جون . امیرعلی وقتی بریم تو یه جمع شلوغ سریع میگه بغلم کن . یه چن ...

عه امیرعلی هم اینطوریه.

آخه کارین هم متوجه میشم غریبی میکنه اولش . ولی کیان جدیدا کلا میره قایم میشه تا من نرم دنبالش نمیاد😎

یکم نگران که چه رفتاری درسته که بزرگتر میشه خجالتی بار نیاد.

البته مثلا با کسایی که زیاد میبینشون اینطوری نیست . که البته انگار طبیعیع

امیرعلی هم شبا اولا پوشکش همیشه خشک بود تا صب . ولی یه شب که بیدار شد هی گریه میکرد متوجه شدم جیش کر ...

خوب کاری کردی . پوشک شب خیلی بهتر از اینه که خوابشون بهم بخوره واسه جیش و از طرفی اعصابمون بخاطر رختخواب خیس خورد بشه.

ای جان😅😅😅 دوخط آخرش خیلی خوب بود😂😂😂 زیادی بهش تاکید کردی سلام بده لج کرده😅

آره چن بار تاکید کردیم اولا بش بعد دیگه ولش کردیم این ول نمیکنه دیگه 😂

عه امیرعلی هم اینطوریه.  آخه کارین هم متوجه میشم غریبی میکنه اولش . ولی کیان جدیدا کلا میره قا ...

نه بابا طبیعیه . غریبی میکنن دیگه . امیرعلی خونه پدر شوهرم که میریم مثلا خودش میدوه داخل و شروع میکنه فوضولی اما اگر یه جفت کفش دم در ببینه یا حین در باز کردن یه صدایه نا آشنا بشنوه سریع میگه بغلم کن . نمیره تو 

خوب کاری کردی . پوشک شب خیلی بهتر از اینه که خوابشون بهم بخوره واسه جیش و از طرفی اعصابمون بخاطر رخت ...

آره بابا طرف بچش ۳ سالشه میگه هنوز زوده من خودمو پیر کردم بچه بیچاره رو دو سالگی به زور و اذیت گرفتم . دیگه پشت دستمو داغ کردم واسه پوشک شب