2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسم ، دم سرخ ها ، جامه دران ،خفه گی ، نیمه شب اتفاق افتاد(ایرانی)  ،خون آشام زیبا، آقای ملکه ، ...

ایرانی کدوم بهتره 

کره ای دیدم 

خارجی کدوم بهتره

فاز منو درک نمیکنی ☺😊 فوتبالی طرفدار استقلال 💙💙😙 گفتم که بدانی 😊
2805
شب اول 18 سالگییی

راجع به یه دختری که تو تولد ۱۸ سالگیش میمیره و داستان های مادرش از بعد از اون ... خیلی غمگینه و قشنگ

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
آره قبلا یبار دیدمش... الان یادم نیست. باید باز برم دانلودش کنم. اصلا رمانای جین استین عالین

👍👍

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫
آقای هیچکس. منظورت مردی از هیچکجا هستش؟؟ اسمای مختلفی برا فیلمش گذاشتن

آقای هیچکس همونی ک پسربچه پدرومادرش طلاق میگیرن خودش توحالتهای مختلف با سه تا دختر ازدواج میکنه .اسم پسره نیمو  توفرانسوی به معنی هیچکسه

2810