شب اول 18 سالگی رو من دیدم خیلی غمیگن بود، اشکم دراومد🥺
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم سرگردانم» 😶🌫️حقیقت آینهای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکهای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچوقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم سرگردانم» 😶🌫️حقیقت آینهای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکهای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچوقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫