2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126086 بازدید | 10659 پست
چون قبلا هم اسی بهم گفته بودن و هم جای دیگه خونده بودم میشه اینکارو‌کرد واسه قالب ۱۳ همینکارو‌کردم،و ...

اهاااا از این نظر ک کیک ارتفاعش بلند بشه

من خودم درست نکردم این مدلی و ندیدم

بهتره از خود استاد بپرسین سوالاتتون رو💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزان دلممن واقعا عذر خواهم که دیر به دیر میام سایتواقعا سرم شلوغهانشالله تا اول مهر کارهام روال تر ...

موفق باشی عزیزم

منتظرم بیای از پیشرفت و موفیقتت تو کارات بگی و نتیجه عالی زحماتتو ببینی😍

اردو با کره و روغن تفت بدید تا طلایی بشهخیلی کم وانیل اضافه کنیدحالا شیره انگور را با اب مخلوط کنید ...

سلام 

ممنونم عزیزم ،همینکه لطف میکنی جواب میدی یه دنیا ارزش داره گلم ،ان شاءالله تو کارت موفق باشی 😘

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت

بهار جانم چند تا سوال دیگه هم دارم اصلا هم عجله ای نیست هر موقع بیکار بودی و حوصله داشتی جواب بده عزیزم 

میشه از آرد قنادی توی حلوا سیاه هم استفاده کرد یا نه ؟

میتونم برنج آسیاب کنم توخونه یا آرد برنج فرق داره ؟

چرا وقتی برای نون خامه ای یا همون نارنجک حتی ۲ لایه کاغذ روغنی هم استفاده میکنم بازم تهش یکم میسوزه ومثل بیرونیا خوشرنگ نمیشه؟

عزیزم من میخام پاناکوتا سه رنگ درست کنم برا جمعه فردا صبح درست کنم سفت میشع؟قالبی میخام درست کنم اما قالبام کوچیکه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
موفق باشی عزیزممنتظرم بیای از پیشرفت و موفیقتت تو کارات بگی و نتیجه عالی زحماتتو ببینی😍

نفس منی تو

شک نکن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام ممنونم عزیزم ،همینکه لطف میکنی جواب میدی یه دنیا ارزش داره گلم ،ان شاءالله تو کارت موفق باشی 😘

عزیز دلی فدات شم

بهار جانم چند تا سوال دیگه هم دارم اصلا هم عجله ای نیست هر موقع بیکار بودی و حوصله داشتی جواب بده عز ...

خب سوال اول نه نمیشه.میتونید ارد برنج و ارد سفیدو ترکیب کنید باهم.ولی تنها نمیشه

سوال دوم اره میشه خودتون درست کنید مرغوبتر هم میشه اما زحمتش خیلی زیاده

سوال سوم دمای فرتون مناسب نیست

حرارت پایین رو کم کنید

شیرینی نارنجک ها خیلی لطیف ان.چون پوک هستن زود میسوزن

عزیزم من میخام پاناکوتا سه رنگ درست کنم برا جمعه فردا صبح درست کنم سفت میشع؟قالبی میخام درست کنم اما ...

سلام اگه قالبی میخواین در بیارید چون میزان ژلاتین بیشتره نه خراب نمیشه

خب سوال اول نه نمیشه.میتونید ارد برنج و ارد سفیدو ترکیب کنید باهم.ولی تنها نمیشهسوال دوم اره میشه خو ...

سلام عزیزم 

دستور حلوا خیلی عالی بود ممنونم 😘😘😘جاتون سبز سبز دوست خوبم🌱🌱🌱

سلام عزیزم دستور حلوا خیلی عالی بود ممنونم 😘😘😘جاتون سبز سبز دوست خوبم🌱🌱🌱

نوش جانتون عزیز دلم

سلام اسی جون،میخوام همزن برقی بدون کاسه بخرم،

برند کیچن اید بدون کاسه،قیمتش مناسبه،

نظرت چیه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔