2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126478 بازدید | 10664 پست
عزیزی

قبلا خونده بودم عزیزم حتی نظر هم دادم 

اخه منم دوران بارداری پدرمو از دست دادم پدری که هیچ خاطره بدی ازش ندارم از بس خوب بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا خونده بودم عزیزم حتی نظر هم دادم  اخه منم دوران بارداری پدرمو از دست دادم پدری که هیچ خاط ...

کاش بد بودن

اونوقت انقدر نمیسوختم از نبودش

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بهار جون برای ماهی باید از قبل تو‌مواد بخوابونم یاهمون قبل از سرخ کردنم میشه بعد شما چه چیزهایی میز ...

برای ماهی سرخ شده با برنج؟

منظورتون فیله ست؟

اره ماهی که میخوایم سرخ کنیم با برنج سفید چیکارکنم که ماهی ها وقتی سرخ میشن خراب نشن و تیکه تیکه نش ...

سلام عسل جان

صبح زیباتون بخیر

چشم

اول اینکه حتمآ پوست ماهی رو جدا نکنید و اگه هم قراره بدون پوست باشه از تیلاپیلا وماهی ازاد استفاده کنید که حین پخت نرم نشه.

ماهی رو توی پیازخلالی ریز نمک فلفل سیاه پودر سیر کمی روغن زیتون ابلیمو تازه و زعفران دم کرده به مدت ۵ساعت بخوابونید

ماهی رو از مرینیت جراکنید و توی مخلوط اردو نمک و فلفل پودر سیرو کمی زردچوبه بغلتانید .

بعد روغن رو تو تابه چدن یا تفلون بریزید.

نیاز نیست زیاد باشه روغن.

یه سیر رو درسته بندازید وسط روغن و ۱دقیقه بزارید سرخ بشه.

سیرو بردارید.

ماهی هارو از طرف پوست توی تابه بچینید.

۳دقیقه زمان بدید.

اهسته با یه کفکیرگ برگردونید دوباره ۳دقیقه زمان بدید.

اگر ماهی ها قطور هستن ۵دقیقه زمان میبره

اما اگر قطرشون بیشتر از ۲سانت نیست همان ۳دقیقه کافیه

زمان پخت زیاد ماهی رو سفت میکنه

اون سیر اول کار برای بو دادن به روعن و از بین رفتن بوی زخم ماهیه.

این روش ساده برای طبخ ماهی سرخ شده با پلو هست.

توی پلو از شوید و دمکرده زعفران استفاده کنید.

عالی میشه برای ماهی.

سوالی بود درخدمتم ابجی جون.

ببین گلم،خیلی شل بود، بافتشم اون نشد،، و لطیفه نیست بهارجانم،، نون خامه‌ایه☹️☹️واقعا چرا اینجوری شد،، اولین باره شیرینیم اینجوری درمیاد😂🤦‍♀️

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
ببین گلم،خیلی شل بود، بافتشم اون نشد،، و لطیفه نیست بهارجانم،، نون خامه‌ایه☹️☹️واقعا چرا اینجوری شد، ...

کلآ خراب شده

نمیدونم چرا اینجوریه

نباید ارد میزدید.

من کامل ماسوره میزنم.

این اصلآ نان خامه ای هم نیست

کلآ خراب شده نمیدونم چرا اینجوریه نباید ارد میزدید. من کامل ماسوره میزنم. این اصلآ نان خامه ای ه ...

اهم،، منم از همین درعجبم☹️،، آرد نمیزدم که میشد لواش بهاری😂

کلآ خراب شده نمیدونم چرا اینجوریه نباید ارد میزدید. من کامل ماسوره میزنم. این اصلآ نان خامه ای ه ...

نون خامه‌ای‌های بازاری بعضیها نونشون کمی شیرینه،، ولی این رسپی شیرینیش فقط به خامشه،، نمیشه توش کمی شکر زد مثلا 1ق غ خوری.. 

توی تایپک خودم گفتی که توی بعضی ازکارهام نشون میده که فرم دماش میزون نیست،، میشه بگی کدومو میگی تا بدونم،، اسکرین کن برام فداتشم، ممنون💓

نون خامه‌ای‌های بازاری بعضیها نونشون کمی شیرینه،، ولی این رسپی شیرینیش فقط به خامشه،، نمیشه توش کمی ...

منظورم همونه که گفتی توی نمونه کارمم پخت زیاد دیدی

نون خامه‌ای‌های بازاری بعضیها نونشون کمی شیرینه،، ولی این رسپی شیرینیش فقط به خامشه،، نمیشه توش کمی ...

شکر تو نون خامه ای باعث ترد نشدن خمیرت میشه

ولی میتونی ۱ قاشق اصافه کنی.

برای مدع گریل شدتون و کیک هاتون گفتم دما رو