2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126449 بازدید | 10664 پست
بله حتما اول اینکه باید حتما اون مشکل عفونت رو بر طرف کنن چون خود اون موضوع باعث مشکل گوارشی میشه ...

متاسفانه هم خیلی لاغره هم وزنش کمه خوابش هم زیاد نیس 5 صبح میره تا 10 شب 

عفونت روده هم زیاد دکتر رفته فایده نداره 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
متاسفانه هم خیلی لاغره هم وزنش کمه خوابش هم زیاد نیس 5 صبح میره تا 10 شب  عفونت روده هم زیاد د ...

همین تایم زیاد کار باعث میشع درمان جواب نده و نتونن تغذیه کامل داشته باشن.

تایم استراحت اصلا ندارن بین روز؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین تایم زیاد کار باعث میشع درمان جواب نده و نتونن تغذیه کامل داشته باشن. تایم استراحت اصلا ندارن ...

حدود 2 ساعت 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
حدود 2 ساعت 

بازم خوبه

ولی کمه

یادم بنداز از تو تاپیک فردا غذاها و میان وعده های مناسی تمسرتون رو بگم کدوم صفحاته درست کنید

چندتا رسپی از غذاهای حجیم هم بزارم

بازم خوبه ولی کمه یادم بنداز از تو تاپیک فردا غذاها و میان وعده های مناسی تمسرتون رو بگم کدوم صفحا ...

ممنونم عزیزدلم 🙊 

گلم من صورتم سبزست چیکار کنم روشن بشه واینکه در دوران شیردهی هستم همش وزنم پایین میاد چیکار کنم وزن ...

سلام

عصر خوش

خواهری گلم این سوالات شما تخصصی زیبایی و پوسته

چون باردارهستید من نمیتونم کمکی کنم

فقط براکاهش وزن بارداری نگران نباشید

منم موقع بارداری دخترم ۹کیلو وزن کم کردم.

اتفاقی هم برای جنینم نیوفتاد.

نگران نباشید.

وقت خوش

کیک

مجله سبک زندگی کارما

رو در اپارات سرچ کنید

تمام نکات مافین پیتزا رو کامل توضیح داده

چون نکاتش زیاده نمیشه تایپ کرد

این بهترین رسپی هست

بازم سوالی بود در خدمتم