2777
2789
عنوان

بچه های سه تاچهارساله دارین

111 بازدید | 14 پست

سلام پسرم دو سال وهشت ماهشه بخاطربارداری دومم ۱۵ ماهگی ازشیرگرفتمش) خیلی ناراحتم ک چرانتونستم بیشتر شیربدم) حالا ماهی یکبار سرماخوردگی میگیره ولب ب غذا نمیزنه فقط نون وپنیر یاماست وزنش خوبه ولی میترسم چیزیش بشه بچه های شماچقد وچجور غذامیخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بهش شیر دادی اگه باردار هم نبودی نهایت سه چهار ماه بعدش باید میگرفتی پس عذاب وجدان نداشته باش در مورد غذا خب غذا هارو کم حجم ولی چند بار بده و مقوی مثلا دختر منم ماست دوست داره جایزه هر لقمه یا قاشق بعدش یه قاشق ماسته اینجور میدم بهش میتونی هم مولتی ویتامین و زینک بدی که ایمنی بدنش بره بالا

دختر من دقیقا با پسر شما همسن هست،شیر خودم رو تا سه ماهگی خورد اونم خیلی کم،الانم غذا اصلا نمیخوره فقط شیرخشک میخوره یکوقتهایی یکم سیب زمینی سرخ کرده یا یکی دوتا کتلت و دو سه قاشق ماکارانی،قبلا غذا میخورد اواخر آذرماه تب کرد بعدش سرما خورد از اونوقت اینجوری شد،سانستول بهش میدم که دچار کمبود ویتامین نشه،آرزو دارم یه میوه بخوره ک اصلا لب ب میوه هم نمیزنه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
2810