2777
2789
عنوان

منو داداشم بهم ابراز علاقه کردیم.الان پشیمونم+داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 9548 بازدید | 60 پست
شما الان با ازدواج فقط مشکل دارین؟ با رابطه عاشقانه ی دیگه جز ازدواج مشکل ندارین؟ وات؟

خب رابطه فرق داره اخرش تموم میشه

ولی ازدواج نه تا اخر عمر باید کنارم باشه

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
خب رابطه فرق داره اخرش تموم میشه ولی ازدواج نه تا اخر عمر باید کنارم باشه

الان شما مشکل اصلیت چیه؟

من فکر کردم از این خجالت میکشی که بهش به چشم شوهر نگاه کنی و بخوای اونجوری بهش محبت کنی

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شما مشکل اصلیت چیه؟ من فکر کردم از این خجالت میکشی که بهش به چشم شوهر نگاه کنی و بخوای اونجوری ...

اره اونم هست نمیتونم به چشم شوهر نگاش کنم

بعد اخلاقش یجوریه 

من از کسی که خیلی بهم محبت کنم بدم میاد احساس ضعیف بودن میکنم

اره اونم هست نمیتونم به چشم شوهر نگاش کنم بعد اخلاقش یجوریه  من از کسی که خیلی بهم محبت کنم ب ...

پس فقط خواستی پسر مردمو هوایی کنی!!!

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
احساس میکنم خوشبخت نمیشم باهاش چون اخلاق من یجوریه کسی زیاد بهم ابراز علاقه کنم یا هواسش بهم باشه اح ...

اونم حالا اولشه ذوق داره تو نزن تو ذوقش گناداره تا بعد ازمونت بش فرصت بده اذیتش نکن دیگ تروخدا حس میکنم خیلی مظلومه 😕

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
اونم حالا اولشه ذوق داره تو نزن تو ذوقش گناداره تا بعد ازمونت بش فرصت بده اذیتش نکن دیگ تروخدا حس می ...

اره خیلی خخخخخ

اره خیلی خخخخخ

حس میکنم یجایی تمام احساستو خرج کردی واسه یه نفر یا چن نفر ک الان این مدلی شدی درسته ایا؟؟😐

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
حس میکنم یجایی تمام احساستو خرج کردی واسه یه نفر یا چن نفر ک الان این مدلی شدی درسته ایا؟؟😐

اره درسته

بعد اون هزارو ینفر اومدن سمتم و شایدم یکم دوسشون داشتم ولی فقط اذیتشون کردم حتی یکیشون اینقدر ک عاشقم بود حد نداشت ازم اجازه خواست بیاد خواستگاری گفتم باشه ولی به خونوادم گفتم شما جواب رد بدید 

برات اسکرین میفرستم الان دیشب ینفرشون چی‌میگفت

نگاه کردم کردی حرف زدیم وگرنه میفرستادم برات

بخدا چن ساعت اصرار میکرد ک یه فرصت بهش بدم گفتم نه

کلا احساساتی ندارم 

اره میفهممت 

چرا ب اونی ک میخاسی نرسیدی  

دیقن خودمم الان همینم هیچ احساسی ندارم هیچ ذوقی هیچ شوقی حتی اگه به اونیم ک میخام الان برسم دیگه اون حس قبلیو بش ندارم ک نخاما نه نمیتونممم چون وقتی و ک ذوقشو داشتم نشد همو موقه تمام احساسو قلبم نابود شد یجورایی سنگ شد ک دیگ هیچی برام مهم نی ک کی بیاد کی بره کی ناراحت شه کی خوشحال شه هیچیییی مهم نی 

نشد دیگه بیخیال خخ

حله  ولش ولی درکل درکت میکنم 👌