2777
2789
عنوان

منو داداشم بهم ابراز علاقه کردیم.الان پشیمونم+داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 9549 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا تا آخر عمر همینجوری خوب بمونه خیلیا به چشم برادری خواهری به هم نگاه میکردن که به ازدواج ختم ش ...

برا من الان خیلی سخت شدا

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
ادا نیست بخدا سخته برام باهاش راحت باشم فکر کردم‌میشه 

پس نباید بهش میگفتی بعدم هیچ سختی نداره پس اصلا دوسش نداشتی اگه سختته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پس نباید بهش میگفتی بعدم هیچ سختی نداره پس اصلا دوسش نداشتی اگه سختته

دیشب اومده میگه تو غذا بلد نیستی من میپزم و ظرفارو میشورم تو فقط مادر خوبی باش

ولی من اصلا برا همچین حرفایی ذوق ندارم ک بخوام بزنم

نمیدونم چم شد

مغزم هزار تو فکر داخلشه

گفتم حرف نزنیم من ازمون دارم گفت من خودم کنارتم و کمکت میکنم که قبول شی بهت قول میدم

ولي بنظرم خيلي بهتره همه چيه همو ميدونين همينجوري كه هستين همو دوس دارين، ايشالا همه چي همون بش ...

ممنونم دقیق اونم همینو میگه

میگه از‌گند کاریا هم با خبریم

ولی من سختمه

دیشب اومده میگه تو غذا بلد نیستی من میپزم و ظرفارو میشورم تو فقط مادر خوبی باش ولی من اصلا برا همچی ...

نمیدونم چی بگم فقط این میدونم با اون حرفی که بهش زدی بعدم بخوای بگی من مثل داداش دوستت دارم داغون میشه بنده خدا 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه مدت باهم باشین ع فاز خاهر برادری درمیاین الان اولشه هنو بعدم ک ازدواج کنین کامل یادت میره زیاد سخت نگیر درست میشه هی به خودت تلقین کن دیگه خاهربرادر نیسیم من دوسش دارم قراره ازدواج کنیم هی اینارو ب خودت بگو درس میشه نگران نباش رابطتونو بهم نزنیاااا یوقت

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
نمیدونم چی بگم فقط این میدونم با اون حرفی که بهش زدی بعدم بخوای بگی من مثل داداش دوستت دارم داغون می ...

واقعا موندم‌چکار کنم

بهش گفتم من رفیق نیمه راهم‌ممکنه اصلا فردا قبول شدم باهات تموم کنم یا دو ماهه دیگه تموم کنم

گفت مهم نیست بهت کمک میکنم قبول شی بعدشم اگه خواستی برو ولی من خودمو بهت ثابت میکنم جوری که نخوای بری منتها اگه ام رفتی نه بدتو میخوام نه بدتو میگم