2777
2789
عنوان

منو داداشم بهم ابراز علاقه کردیم.الان پشیمونم+داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 9549 بازدید | 60 پست
یه مدت باهم باشین ع فاز خاهر برادری درمیاین الان اولشه هنو بعدم ک ازدواج کنین کامل یادت میره زیاد سخ ...

میخوام امشب بگم ک تموم شه و فراموش کنه

چون اون احساساتیه و من نه

میدونم اذیت میشه و ضربه میخوره

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا موندم‌چکار کنم بهش گفتم من رفیق نیمه راهم‌ممکنه اصلا فردا قبول شدم باهات تموم کنم یا دو ماهه ...

بنظر من که به خودت زمان بده و بهش نگو که دوسش نداری یه مدت بهش بگو ازت دور شه اگه تونستی تحمل کنی یعنی برات مهم نیست اگه واقعا سختت باشه یعنی دوستش داری دیگه عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بنظر من که به خودت زمان بده و بهش نگو که دوسش نداری یه مدت بهش بگو ازت دور شه اگه تونستی تحمل کنی یع ...

نه برام مهم‌نیست

کلا رفتن کسی برام مهم نیست

ولی اون احساساتیه

میخوام امشب بگم ک تموم شه و فراموش کنه چون اون احساساتیه و من نه میدونم اذیت میشه و ضربه میخوره

تو یه مدت باهاش باش بابا بخدا نابود میشه بخای باهاش اینکارو کنی 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

عزیزم پسر مردمو چرا بازی میدی چرا هواییش کردی

الانم با عقل تصمیم بگیر نه از روی دلسوزی

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
تو یه مدت باهاش باش بابا بخدا نابود میشه بخای باهاش اینکارو کنی 

خب قصد ماام همین بود گفت یه مدت کوتاه باهم باشیم بعدش تصمیم قطعی میگیریم

اخرسر من چطور بهش بگم بنظرت که اذیتم نشه؟

عزیزم پسر مردمو چرا بازی میدی چرا هواییش کردی الانم با عقل تصمیم بگیر نه از روی دلسوزی

بنظر شما چی بهش بگم.

نه برام مهم‌نیست کلا رفتن کسی برام مهم نیست ولی اون احساساتیه

نمیدونم فقط این میدونم اگه یکی خیلی دوستت داره تنها کسی هست بدردت میخوره تا ابد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم فقط این میدونم اگه یکی خیلی دوستت داره تنها کسی هست بدردت میخوره تا ابد

باهاش باشم بنظرت ولی بگم ازدواج نکنیم؟

بنظر شما چی بهش بگم.

همینی که به ما گفتی

بگو دوست دارم ولی بین دوراهیم 

چون هفت سال مثل داداشم دیدمت حس میکنم ازدواج کنیم مشکل ساز میشه

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
خب قصد ماام همین بود گفت یه مدت کوتاه باهم باشیم بعدش تصمیم قطعی میگیریم اخرسر من چطور بهش بگم بنظر ...

خب الان مشکلت چیه ک نمیخای باهاش ازدواج کنی با این نشد اخرش چی اخر ک باید ازدواج کنی چ بهتر همینو انتخاب کنی ک هم دوست داره هم خداروشکر خوبه با ادبه  

من میگم باهاش بمون بنده خدا گفته خودمو بهت ثابت میکنم تا  ازمونت باهم بمونین شاید واقن اون تونست دلتو گیر بندازه خودشو ثابت کنه بهش فرصت بده گلم

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
باهاش باشم بنظرت ولی بگم ازدواج نکنیم؟

شما الان با ازدواج فقط مشکل دارین؟

با رابطه عاشقانه ی دیگه جز ازدواج مشکل ندارین؟

وات؟

خب الان مشکلت چیه ک نمیخای باهاش ازدواج کنی با این نشد اخرش چی اخر ک باید ازدواج کنی چ بهتر همینو ان ...

احساس میکنم خوشبخت نمیشم باهاش چون اخلاق من یجوریه کسی زیاد بهم ابراز علاقه کنم یا هواسش بهم باشه احساس ضعیف بودن میکنم و دقیقا اینم اینجوره خیلیم بهش میگم ولی باز تکرار میکنه