2777
2789
عنوان

بخوام یه ارایشگر حرفه ای بشم باید از کجا شروع کنم و چیکار کنم؟؟💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 9652 بازدید | 43 پست
منم دوستدارم طلا فروشی بزنم باید اول آموزش ببینی دیگه بعدش سرمایه اجاره سالن با وسایلاش

خواستن توانستنه  چقدر خوبه طلا فروش خانم هم باشه تازه از آقایون هم موفق تر میشی   فقط حواست باشه اولش به دوست و آشنا و فامیل نسیه نده  

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب منم میگفتن نمیتونی نمیشه ولی گفتم میشه و من خودم بهتر میدونم در حالیکه خیلی سخت بود انجامش دادم

افرین😍😍 انشالله موفق باشیی😍❤️

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
سلام دوست عزیزم تونستی آموزش ببینی ؟منم می‌خوام برم دنبال اینکار نمی‌دونم از آموزش چی شروع کنم اگر ت ...

سلام عزیزم اول باید مدرک مقدماتیتو بگیری اینجا اصفهان مقدماتی 22میلیون هست که 300 ساعت هست که شامل شنیون و کوتاهی و بندو اصلاح ورنگ ومیکاپ و دکلره هست 

آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: بانونهال بهترین  آموزشگاه  فعال آرایشگری زنانه در تهران است با ارائه مدرک معتبر فنی حرفه ای و بین المللی

پرمدل ترین آموزشگاه آرایشگری

استفاده از به نام ترین اساتید متخصص  فنی حرفه ای و بین المللی و آزمون گران رسمی سازمان فنی و حرفه ای

کارورزی رایگان پس از اتمام دوره

معرفی به خوابگاهای رسمی و مطمئن برای هنرجویان شهرستان

ارائه تخصصی ترین دوره های آرایشگری با کمترین هزینه و کمترین زمان

آموزش و پشتیبانی نامحدود هنر جو تا اشتغال

آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: آموزش جدید ترین روش های کوتاهی فاندامنتال در آموزشگاه آرایشگری بانو نهال

فقط ۴هفته تا اشتغال

سر فصل کوتاهی مو باروش های جدید فاندامنتال

مدل های کلوش و لیرها

۳ مدل پیکسی کلاسیک اندر کات  تیفوسی و کرنلی

۹ مدل فاندامنتال  باب ها باب لاین باب گرجویشن باب لیر.

مدل های اسکوئر لاین ،اسکوئر گرجویشن ،اسکوئر لیر

مدلهای راند لاین ،راند گرجوئشن،راند لیر

اموزش آناتومی سر

انواع چتری ها،پرده ای،عروسکی،فرق کج،

شناخت قیچی ها

کار با کلیپر و شمارها

انواع برش ها ،بلانت، دیپ پوینت ،پوینت کات،ناتیچینگ کات ،تکسچر

انواع پیتاژها ،پرتاپی،اسلایس، پیتاز تیغ و قیچی

استایل مو بعد از کوتاهی

اموزش ژورنال خوانی

با تخفیف ۷۰درصدی

09122937202

02188948406

فقط ۴هفته تا اشتغال

آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: بانونهال بهترین  آموزشگاه  فعال آرایشگری زنانه در تهران است با ارائه مدرک معتبر فنی حرفه ای و بین المللی

پرمدل ترین آموزشگاه آرایشگری

استفاده از به نام ترین اساتید متخصص  فنی حرفه ای و بین المللی و آزمون گران رسمی سازمان فنی و حرفه ای

کارورزی رایگان پس از اتمام دوره

معرفی به خوابگاهای رسمی و مطمئن برای هنرجویان شهرستان

ارائه تخصصی ترین دوره های آرایشگری با کمترین هزینه و کمترین زمان

آموزش و پشتیبانی نامحدود هنر جو تا اشتغال

[۲۰۲۴/۱۲/۲۸, ۱۹:۳۳] آموزشگاه مراقبت و زیبایی بانو نهال: آموزش جدید ترین روش های کوتاهی فاندامنتال در آموزشگاه آرایشگری بانو نهال

با

سر فصل کوتاهی مو باروش های جدید فاندامنتال

مدل های کلوش و لیرها

۳ مدل پیکسی کلاسیک اندر کات  تیفوسی و کرنلی

۹ مدل فاندامنتال  باب ها باب لاین باب گرجویشن باب لیر.

مدل های اسکوئر لاین ،اسکوئر گرجویشن ،اسکوئر لیر

مدلهای راند لاین ،راند گرجوئشن،راند لیر

اموزش آناتومی سر

انواع چتری ها،پرده ای،عروسکی،فرق کج،

شناخت قیچی ها

کار با کلیپر و شمارها

انواع برش ها ،بلانت، دیپ پوینت ،پوینت کات،ناتیچینگ کات ،تکسچر

انواع پیتاژها ،پرتاپی،اسلایس، پیتاز تیغ و قیچی

استایل مو بعد از کوتاهی

اموزش ژورنال خوانی

با تخفیف ۷۰درصدی

09122937202

02188948406

اولی اینکه برای سالن دار شدن باید تو چندتا رشته مختلف ارایشی مدرک داشته باشی . بعد اینکه اول از لاین مورد علاقت شروع کن مثلا اگه به ناخن علاقه داری چندتا از ناخن کارای خوب شهرتون رو لیست کن و باهاشون تماس بگیر و ببین ایا کلاس اموزشی برگذار میکنن یا نه؟ اگر بله شرایط و هزینه و ... رو بپرس و ایا مدرک فنی حرفه ای هم میدن یا نه ؟ بعد یکیشونو انتخاب کن و برو دوره ببین و مدرک بگیر یه مدتی تو سالنهای مختلف بطور درصدی کار کن و برا خودت تبلیغات کن کارت که کمی رو روال افتاد اونوقت از همکارانت و پرسه تو فضای مجازی با ناخنکارای بزرگ تر و استاد تر هم اشنا میشی یا اسمشونو میشنوی پیگیر باش اگه اونا ورکشاپ گذاشتن حتما شرکت کن این باعث حرفه ای تر شدنت میشه . سعی کن سالی دو تا ورکشاپ رو شرکت کنی . بعد تو چندتا لاین دیگه هم همون اموزش مراحل اولیه رو ببین و مدرکشونو بگیر . لازم نیست تو همه کارها استاد باشی تا بتونی سالن باز کنی همون یه لاین رو حرفه ای بشی کافیه . بعدشم برو دنبال سالنداری و ....

من خيلي دلم ميخواد كافي شاپ بزنم اما شوهرم هميشه با من مخالفه اكثرا زناي كه پيشرفت ميكنن ديدم سوهراش ...

منم چندتا شغل شروع کردم و شوهرم حمایتم نکرد هیچ بلکه هی با غر زدنهاش مایوسم کرد و منم جمشون کردم در حالی که مطمعن بودم حداقل در یکی از اون مشاغل قطعا میتونستم بسیار موفقتر عمل کنم و الان جا بیوفتم و کاملا این حسو دارم که شوهرم نزاشت اوج بگیرم و پر و بالمو بست