2777
2789
عنوان

بخوام یه ارایشگر حرفه ای بشم باید از کجا شروع کنم و چیکار کنم؟؟💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 43 پست
اموزش اوليه رو كه ديدي هي بايد بري دبي و تركيه مدارك بروز بگيري بذاري تو صفحت و يه جاي خوب يه سالن ب ...

👍❤️

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزوی منم بود...ایشالا بش برسی و موفق باشی💚 کار خاصی نیاز نیس...اول از همه برو دوره عمومی ببین ...

مرسی عزیزم😍❤️

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
موفق باشی درست نمیدونم اما خیلیا از صفر شروع کردن موفق شدن توهم راهشو پیدا کن برو دنبالش اگ علاقه د ...

مرسی😍❤️

اول برو آرایشگاه های بزرگ کار کن  تا حرفه ای بشی و پول جمع کن خودت یه آرایشگاه بزرگ بزن

👍😍❤️

خیلی بیشتر از اون چیزی ک فکر کنی سخته.اگ بهش علاقه داری و مطمعنی وسط راه زده نمیشی شروع کن

واقعا؟😢

من خيلي دلم ميخواد كافي شاپ بزنم اما شوهرم هميشه با من مخالفه اكثرا زناي كه پيشرفت ميكنن ديدم سوهراش ...

اره کافی شاپم خیلی خوبه😍

من اینکارو کردم از صفر شروع کردم اموزش دیدم مدرک گرفتم وسایلمو خریدم خیلی خیلی هزینه کردم الانم فقط ...

واقعا؟؟؟؟؟

ایوالل

دمت گرم😍❤️