2777
2789

بهم گفت یه فالگیر است ازش بپرس ببین چرا خواستگار نداری 

منم گفتم مامان اگه زمان گوز آباد نیست خواستگار سنتی برن طرف باید خودش پیدا کنه دیگه خواستگاری سنتی جمع شده (لطفا نیایید توهین کنید نه هست و فلان به خاطر مامانم اینو گفتم بعدشم گفتم من آرزوم فقط رسیدن به یه شغل خوب و اینکه دستم بره تو جیب خودم هست نه چیز دیگه 

دیگه مامانم هیچی نگفت 

ولی من عصابم خورد شد واقعا بهم ریختم با خرفش

چطور میشه تاپیک های گذشته مو پاک کنم کمکم کنید

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر این طپش قلب گرفتی 😐

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

ولکن بابا ،من فکر میکنم همه مامانا درمورد خواستگار داشتن یا نداشتن دخترشون یکبار حداقل گفتن حالا از تو خوبه من زمان کرونا ۲۰سالم بود اونموقع هم بساط ازدواج و خواستگاری خیلی خیلی کم بود برگشت بهم گفت هیشکی به در این خونه نمیاد هر کی هم بیاد ببرتت از صدقه سر منه و فرداش دوباره پست میارن