2777
2789
عنوان

خانما لباس استوک کیلویی از کجا میخرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19524 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط استوک و درک کردم بقیشو نه!

کیلویی!

خرید!؟؟!؟!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
2805

تو اینستا بگردی هست ولی من هنوز تجربه خریدش رو نداشتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

توی سایت دیوار بزن 

اصولا بعضی شهر های بزرگ دارن میتونی بری اونجا و پیدا کنی

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
استوک منظور تاناکورا س؟

خیر استوک یعنی استفاده نشده تو انبارهای کشورهای اروپایی میمونه و هزینه انبار داری و نگهداری اون برای شرکت یا کارخونه زیاده پس بنابراین میفرستن کشورهای سطح پایین تر یعنی ما🥴 تاناکورا استفاده شده اس 

نه یه سری لباس خارجی هست که مرجوع های فروشگاه های خارجیه بهش میگن استوک و قیمتشون پایین تره توی ایرا ...

کیلویی خق سوا کردن نداری ازتوش هر ات واشغالی درمیاد ولی خب سوا کن تک تک حساب کن چون زیاد میگیری برقیمت عمده حساب میشع

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
2810