2777
2789
عنوان

خانما لباس استوک کیلویی از کجا میخرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19566 بازدید | 94 پست
نه بعضیاشون بسته بندی خیلی خوبی هم دارن بستگی داره چی بخری و از کجا بخری

عه من نخوب ندیدم تاحالا توشهرمون ...‌شاید اونجایی که هستین بهتره ولی اینجاانگار دست دومن 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه تا حالا اصلا ندیدم اینجوری

جدا؟شاید دنبالش نبودی

مثلا بازار تهران یه قسمت توی راسته ی پارچه فروشا داره بهش میگن بازار کیلویی ها☺ندیدم کیلویی بفروشنا فقط چون جنسشون ارزون تره بهش میگن کیلویی😁

2805
کیلویی۵؟؟کدوم شهری؟

نمیدونم‌چند کیلویه عزیزم

مشهد

مثلا نوشته بود یک کیسه ۳۰۰ تا لباس داره میشه ۵تومن درکل 

یا یکی دیگه نوشته بودیک کیسه ۲۵۰تا داره هر عددلباس۲۲هزار

یکی دیگه نوشته بود هرعدد۱۵هزار

فکر کنم کیسه ها درجه بندی داره چون قیمت واحدی ننوشته بود

نمیدونم‌چند کیلویه عزیزم مشهد مثلا نوشته بود یک کیسه ۳۰۰ تا لباس داره میشه ۵تومن درکل  یا یک ...

آره مثلا من دیدم کفش هم کیلویی میفروشن یا کیف و عروسک و ...

دیوار مشهد تا حالا سرچ نکردم ولی اگر جای خوب سراغ داری لطفا بهم معرفی کن🙏 بالاخره پیش میاد بیام مشهد اگر بدونم جنس خوب هست میام خریدامو انجام میدم

آره مثلا من دیدم کفش هم کیلویی میفروشن یا کیف و عروسک و ... دیوار مشهد تا حالا سرچ نکردم ولی اگر جا ...

اره ما رفته بودیم بانه عروسک کیلویی داشت همه از اون طرف بود عالی 

من شنیدم لباس های تاناکورا تبریز و کردستان و سیستان خیلی خوبه

مشهد الان زیاد شده پوشاک تاناکورا تو دیوار هم سرچ کنید تاناکورا 

یکی هست تو امامت ۱۹ پوشاک تانابوتیک

یکی دیگه هم قاسم اباد شریعتی ۳۰پوشاک روتین 

من این دوتا رو رفتم و نسبت به جاهای دیگه بد نبودن چون لباس های افتضاح هم میارن بعضی جاها که پارست یا لکه داره و..

ولی خوب اینا معمولا هرچند وقت یک بار جابجا میشن

مسیرهایی که گفتم به حرم دوره اگه تونستید بازم یک سر بزنید هم دیوار هم اینجایی که گفتم

شما هم اگه میشناسیدمعرفی کنیدتو تهران یا هرجایی که هستید

اره ما رفته بودیم بانه عروسک کیلویی داشت همه از اون طرف بود عالی  من شنیدم لباس های تاناکورا ت ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم🙏

من توی تهران میدون هفت حوض پوشاک ساحل رو میشناسم که یک شعبه ی دیگه هم شمیران نو داره و یکی هم محله ی زرکش داخل خیابان زرکش نرسیده به انتها یکی هست به جز اینا سمت جمهوری هم دو سه تا گذری دیدم 

یک سری فروشگاه اینترنتی هم وجود داره مثل سایت زیربیست اونا هم خوبن چون اجناس رو کنترل میکنن و زدگی نداره سایت گلدتک هم خوبه ولی کنترل کیفی نداره فقط اگر جنس مشکل داشته باشه هزینه ی مرجوعشو خود شرکت میده

من الان از گلدتگ میخرم چون از همه ارزون تره و از نظر موارد مالی اصلا اذیت نمیکنه و رو حساب کتابه ولی اگر جایی ارزون تر باشه خیلی خوبه 

ما کیش رفتیم پاساژ مروارید یه فروشگاه به بود اسم دقیقشو نمیدونم فقط یادم وارد که شدیم راهروی سمت راست بود و آخر اسمش مروارید داشت

انقد ارزون بود یادم نیست چه سالی ولی مثلا همین ساحل اون موقع ۱۵ تومن و ۱۰ تومن میفروخت ما از اونجا ۵ تومن و ۳ تومن لباس خریدیم 🥲🥲🥲

الان انقد رفت و برگشت گرون شده اصلا صرف نداره باز مشهد آدم واسه زیارت میاد زورش نمیاد ولی کیش یک بار بری بسه 🤭

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم🙏 من توی تهران میدون هفت حوض پوشاک ساحل رو میشناسم که یک شعبه ی دی ...

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون

ما چندسال پیش رفته بودیم بندر انزلی پاساژ کاسپین قیمتا خوب بود ست تابستونی اون زمان ۹۸ اینا ۱۵بود اما الان میگن به شدت گرون شده 

مسافرت رفتن سخت شده والا

مهاباد و زاهدان  هم شنیدم خوبه اما نمیدونم کجاست که میگن پاساژ تاناکورا داره اگه رفتید پرس و جو کنیدحتما

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون ما چندسال پیش رفته بودیم بندر انزلی پاساژ کاسپین قیمتا خوب بود ست ...

حسابی مفت بوده پس

وسوسم کردی😁 ما فک کنم سال ۹۴ یا ۹۵ رفتیم کیش 

اون موقع تیشرت ۵ تومن بود سال ۹۸ شما ستش رو ۱۵ گرفتین قیمتا از کیش بهتر بوده

مهاباد و زاهدان لب مرز هستن مهاباد شمال غربیه زاهدان جنوب شرقی 

من حدودا ۵یا۶ سال پیش یه جفت کفش از سایت شیپور خریدم برند بود و خیلی ارزون جفتی ۱۰۰ 

بعد خانمه بهم گفت اینا رو از فک میکنم چابهار خریده بودن می‌گفت خواهرم خریده ولی اندازش نشده می‌گفت خیلی اونجا ارزونه🤭🤭

سفر رفتن خیلی خوبه ولی ما به جز شرایط مالی نامساعد چون مرد نداریم یکم نسبت به مسیرای ناشناس و دور احساس خطر داریم خصوصا مرز که همیشه یه ناامنی هایی داره 

ولی الان کاملا وسوسه شدم برم بندر انزلی🤭🤭سالهاست شهرای شمالی نرفتم

حسابی مفت بوده پس وسوسم کردی😁 ما فک کنم سال ۹۴ یا ۹۵ رفتیم کیش  اون موقع تیشرت ۵ تومن بود سا ...

😂😂اره منم باحرفای شما دوباره دوست برم ولی حیف که همه چی گرون شده

اره بابا کیش که همیشه گرون بوده ولی خوب بازم شما خوب جایی تو کیش پیدا کردی

من قیمت خوب تو قشم شنیده بودم راستش ولی کیش نه

بله درسته کلا بلوچ ها به خاطر اینکه به مشهد نزدیکه زیاد اومدن اینجا لباس پارچه و... میفروشن 

اگه اهل خیاطی باشید اومدید مشهد برید یکشنبه بازار مجیدیه بلوچ ها پارچه میفروشن لباس میفروشن چه پارچه های خوشگلی 

اره حق دارید حالا شهرهای مرزی نسبت به قدیم فرق کرده بهتر شده اما در کل سفر مرد همراه باشه بهتره 

ما بانه هم رفته بودیم سال ۹۲ معرکه بود لباساشون خاص بود و گرون اما بقیه چیزها خوب بود ولی شنیدم میگن دیگه بندر یا همون بانه کلا جنسها گرون شده و خیلی تفاوت قیمت نداره با بقیه جاها

یک مغازه بود تو‌مشهد اما جمع کرد رفت خارج پاکستانی بود لباس کره ای هندی پاکستانی میاورد که چه جنس هایی داشت 

حیف پول نیست وگرنه ادم میره خارج فقط لباس میخره تنوع هم زیاد حییییف

😂😂اره منم باحرفای شما دوباره دوست برم ولی حیف که همه چی گرون شده اره بابا کیش که همیشه گرون بوده ...

به قول معروف گفتنی مدینه گفتی و کردی کبابم🤭🤭😅

حالا هی تعریف کن

ما خانما هم نقطه ضعفمون خریده

ما کیش قیمت میکردیم هیچی نمیخریدیم اینجا که رسیدیم انگار به گنج قارون رسیدیم🤭🤭هر چی خوب بود برداشتیم

قشم هم خواهرم رفت خوب بود ولی اون جاهای ارزونشو پیدا نکرده بود چون مدلش مثل ما نیست هر چی خوشش اومده بود خریده بود مثلا اون زمان همین تهران فروشگاه ساحل تیشرت ۲۰تا۲۵ بود اون از قشم ۴۵ تومن خریده بود و احساس پیروزی داشت🤭🤭البته جنسش خوب بود ولی باز تهران ارزون تر بود

یکشنبه بازار مجیدیه از حرم چقد فاصله داره؟

مشهد اومدنم گرون شده ولی تا حالا چند بار آقا طلبیده با هزینه ی خیلی کم اومدم اگر قسمت بشه بازم میام😍من عاشق پارچه و لباسم ولی خیاطی بلد نیستم

به قول معروف گفتنی مدینه گفتی و کردی کبابم🤭🤭😅 حالا هی تعریف کن ما خانما هم نقطه ضعفمون خریده م ...

اخی شرمنده 🌸

چه خوووب اینطور موقعیت های عالی رو نباید از دست داد واقعا کار خوبی کردید

بنده خدا حوصله نداشته🤦‍♀️😂

ما از بانه پتو مسافرتی جنس خوب خریدیم دونه ای ۲۰تومن وقتی اومد شهرمون ۶۰میفروختن

یکشنبه بازار دوره به حرم  فکر کنم حدود۱۸تا۲۰ کیلومتر باشه

اگه با ماشین میاید با اپلیکیشن نشان میتونیدبیاید وگرنه به نظرم اسنپ یا تاکسی  بگیرید بهتره 

از صبح هستن تا عصر

چهارشنبه ها هم هستن ولی یکشنبه بهتره پارچه هاش

نزدیک حرم هم بازار هفده شهریور خوبه پاساژ زیاد داره تنوع خوبی هم داره 

2810