2777
2789
عنوان

خانما لباس استوک کیلویی از کجا میخرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19655 بازدید | 102 پست
اخی شرمنده 🌸 چه خوووب اینطور موقعیت های عالی رو نباید از دست داد واقعا کار خوبی کردید بنده خدا حو ...

خواهرم کلا جنس مارک و گرون میخرید اونجا بنظرش عالی بود😁

تیشرتای کیش رو هنوز میپوشم😍انقد خنک بود

جون میداد زیاد میخریدیم میفروختیم مخصوصا پتو

ممنون از راهنماییت مشتاق شدم هر وقت اومدم مشهد ببینمت😍😍

خواهرم کلا جنس مارک و گرون میخرید اونجا بنظرش عالی بود😁 تیشرتای کیش رو هنوز میپوشم😍انقد خنک بود ...

چه خوب جنساشون جنسه

منم امیدوارم عزیزم 

انشالله که به زودی تشریف بیارید پابوس اقا 🌺🌺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب جنساشون جنسه منم امیدوارم عزیزم  انشالله که به زودی تشریف بیارید پابوس اقا 🌺🌺❤

آره امیدوارم دوباره ارزونی بشه بریم خرید

ممنونم از دعای خوبت عزیزم ان شاءالله زودتر قسمت خودت بشه لطفا حرم رفتی به یاد من و همه نی نی سایتیا باش😍برای خودمون و خانواده هامون دعا کن🙏🙏

آره امیدوارم دوباره ارزونی بشه بریم خرید ممنونم از دعای خوبت عزیزم ان شاءالله زودتر قسمت خودت بشه ل ...

انشالله

باشه چشم حتما 

شمادوست عزیزرو دیگه یادمه

شماهم اومدید حرم التماس دعای فراوان

لحظات زندگیتون پر از شادی و برکت

انشالله باشه چشم حتما  شمادوست عزیزرو دیگه یادمه شماهم اومدید حرم التماس دعای فراوان لحظات ...

حتما عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی

یه چیزی بگم؟من مجردم تا الان خیلی چیزا از امام رضا گرفتم گاهی از ذهنم رد میشه بهش بگم منم بیاره پیش خودش ساکن مشهد بشم ولی مطمئن نیستم 

شما که مشهد زندگی میکنی نظرت چیه؟؟

حتما عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی یه چیزی بگم؟من مجردم تا الان خیلی چیزا از امام رضا گرفتم گاهی از ...

مرسی

چه عالی خوشا به حالت که با امام رضا دوستی

اتفاقا اینجا یک خانمی بود گفته بود نذر داشتم اگه مشکلم رفع بشه بیام کلا مشهد زندگی کنم و امام رضا هم دعوتش کرده بود میخواستن بیان مشهد برای زندگی

مشهد خوبه حرم که دیگه محشره و قابل قیاس باهیچی نیست 

بستگی به خودت داره خیلیا رو میشناسم که میگن فقط برای حرم میایم وگرنه جوش رو دوست نداریم و...

اگه علاقه داری مثلا یک هفته بمونید مشهد امتحانی تا بیینید خوبه یانه

هرچند امام رضا خودش همه چیزو درست میکنه 

من خودم اوایل خونمون نزدیک حرم بود پیاده میرفتیم اما الان دور شده با اتوبوس میرم میام انقدر حس خوبی داره که نمیشه توصیف کرد

مرسی چه عالی خوشا به حالت که با امام رضا دوستی اتفاقا اینجا یک خانمی بود گفته بود نذر داشتم اگه مش ...

خداروشکر شما خیلی صمیمی ترین😍من میترسم حسم به امام به خاطر دوری باشه 🥲🥲میترسم خدایی نکرده نزدیک که بشم حسم متفاوت باشه ولی شما اینطور نیستی 

من که نمیتونم تنهایی بیام مشهد خانوادمم نمیان ولی دوست دارم بدونم برای ازدواج از امام بخوام که منو ساکن مشهد یا قم یا کربلا یا نجف کنه یا نه؟؟نمیدونم چطوری باید مطمئن بشم🤷‍♀️ جز مشهد و قم تا حالا جایی نرفتم 

نمیدونم چجوری بهت بگم ولی مم اگر چیزی از قلبم بگذره زود اتفاق میفته برای همین خیلی عمیق بهش فک نکردم لطفا اگر میتونی رفتی حرم برام دعا کن هر چی صلاحه اتفاق بیفته🙏🙏خودتم اگر نظری داری خوشحال میشم بهم بگی

زاهدان یک بازار داره به اسم چهار راه رسولی که آخر بازارش کلی مغازه هست با کلی کفش بوتیکی و لباس های بوتیکی یعنی انقدر زیاد هستن نمیتونم بگم چند تا هستن هر مارکی و هر چی بخوای اونجا پیدا میکنی از لباس زیر و کفش و پوتین و اسکیت و عروسک کیلویی و حوله حموم و کاپشن و کت و شلوار و لباس مجلسی و سلک و چمدون همه بوتیکی هستن یعنی هم دست دوم خارجی داره هم استوک داره،کلی از شهرستان ها میان اونجا خرید حالا یک روز برم براتون عکس میگیرم ببینید

2810