2777
2789
عنوان

اقایون با این دختر ازدواج میکنید؟راستشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 54 پست
همین الان اقایی که باهاش در اشنایی هستم میگه نه 

خوب اینا که گفتی خصوصیات مربوط به ازدواج و‌ انتخاب و زندگی مشترک نیست . کلی چیز هست که آدم باید بسنجه وقت ازدواج و تصمیم

بعد هم این دختر به نظر میاد یکم توی رویا هست 

واقع گرا نیست به زندگی مشترک و‌ کلا زندگی .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
نه لزوما . اتفاقاً به نظر من ارزش یک دختر به استعدادشه ، به بلندپروازیشه و به تلاششه. از این که کار ...

بله منم تو پستای بعدیم گفتم همه مثل هم نیستن

و حتی گفتم چه مردایی اینجورن

نطر هرکس متفاوته خب

ولی نسل جدید خداروشکر بیشتر با این قضیه کنار میان

و افتخار میکنن به اینکه همسرشون در کنار خودشون پیشرفت کنه بره بالا

بله بچه هم مهمه

شاید بشه با بقیه وقتی که براش میذاریم تو خونه، اون وقتی که خانم بیرونه جبران بشه

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اینا که گفتی خصوصیات مربوط به ازدواج و‌ انتخاب و زندگی مشترک نیست . کلی چیز هست که آدم باید بسنج ...

چرا نیست ؟

ما جز این مشکل دیگه ای نداریم

خب اینا بله رویایی هست ولی غیر ممکن نیست 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم   
میگه دوست ندارم زن خیلی بیرون باشه  بشینه خونه قورمه سبزی بپزه

به نظرم زندگی کردن با این مرد سختیای خودش  داره

بهتره بیشتر فکر کنی

اینا یکی با همین طرز فکر بیاد تو زندگیشون هم خودشون راحت ترن هم همسرشون

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
2805
به نطرم زندگی کردن با این مرد سختیای خودش  داره بهتره بیشتر فکر کنی اینا یکی با همین طرز فکر ...

دقیقا 

ولی نمیدونم چرا نمیره 

بهشم علاقه مند شدم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم   
دقیقا  ولی نمیدونم چرا نمیره  بهشم علاقه مند شدم

من میدونم چرا نمیره

میخواد اینقدر صبر کنه تا تو رو شبیه خودش کنه😅