2777
2789
عنوان

هیچوقت معلممو نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 32 پست

منم هیچوقت معلم کلاس ششمم رو حلال نمیکنم...من دانش آموز خوبی بودم ولی اون سال خیلی تحقیرم کرد و اعتماد بنفسم رو پایین آورد،دیکه درس نمیخوندم ،خالم از درس بهم میخورد... و خییییلی اذیت میشدم و هر روز یه بچه کلاس ششمی آرزوی مرگ میکرد...

تازه مدرسه غیر انتفاعی بودم..خدا بگم چکارش کنه،نفرین نمیکنم ولی میسپورمش بخدا..

آدم کینه ای هم نیستم ولی اگه یه نفر تو زندگیم باشه ک نتونم ببخشمش همین ادمه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
منم نمیگم بچه ی درسخونی بودم اما از درس مدرسه بخاطره همچین ادمایی زده شدم تو دبیرستان بهتر شدم قبله ...

معلمامون بیشترشون خوبن ولی شیمیمون بده

یا رب مکن از لطف پریشان ما را 🌼 هر چند که هست جرم و عصیان ما را🌼ذات تو غنی بوده و ما محتاجیم 🌼 محتاج بغیر خود مگردان ما را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هیچوقت معلم کلاس ششمم رو حلال نمیکنم...من دانش آموز خوبی بودم ولی اون سال خیلی تحقیرم کرد و اعتم ...

مگه چیکار کرد؟ 

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

زمان الان همه معلما داف ومهربون وکیوتن

زمان ما حرمله ارو میاوردن معلم میکردن نه به خودشون میرسیدن یه ضد افتاب نمیزدن با ریش وسیبیل اخلاقاشونم که نگم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

من فک کنم یه آدمی که بیشتر تحقیرش تو ابتدایی داشته من زرنگ بودما معلما حسود بودن و هفده اوووو چقد فرق گذاشتن انداختم بیرون چون حسودیمو میکردن یه عده رو سوارمون کردن حلالشون کردم 🕊️چون خیلی مهربونم همرو حلال میکنم میشه گفت اعتماد بنفسم اون دوره رفت ولی راهنمایی برگشت دوباره 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را 🌼 هر چند که هست جرم و عصیان ما را🌼ذات تو غنی بوده و ما محتاجیم 🌼 محتاج بغیر خود مگردان ما را

تو مدرسه ی ما،یه تار مو از مقنعه بیرون میزد،کتکــــ

جوراب رنگی رنگی کتکــــ

هر شلواری بغیر از شلوار مدرسه کتکــــ

دیر رفتن پای تخته کتکــــ

سفید گذاشتن یجای برگه کتکــــ

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

منم هیچ وقت معلم قران کلاس پنجمم رو نمیبخشم 

با یه حالت تنفر نگام کرد جلو بچه ها بهم گفت موهاتو بده تو با این قیافت💔

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
عزیزم ما دهه شصتیا چی بگیم ،دوره ما که مدرسه کلا داغون بود پوشیدن جوراب سفید داشتن آینه جیبی جرم بود ...

الانا خیلی وضع بهتر شده یادمه کلاس اول مدیرمون بهمون گف چن تا از بچه هایی ک شلوغ میکردن درس نمیخوندن بردیم انداختیم پشت مدرسه تو بشکه اتیش زدیم😄😄

من خودم معلمم ولی هیچ وقت معلم کلاس اولمو نمیبخشم

برا ادم سواله چرا اونجوری میکردن خوب ی مسئله نفهمیدن اینه تقاصش ابتدایی بدترین بود بعده راهنمایی من درست شدم اما از درس بیزارررررررر بودم 

2810