2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید خودشون آمادگی پیدا کنن نه که خودت بخوای از پوشک بگیریشون برای این کار نباید عجله کرد پله پله پیش برو اول براشون کتاب بخون در مورد از پوشک گرفتن کتابا خوبی هست بعد زمان جیش و پی پی شون ببرشون دستشویی پوشکشون رو دربیاد و ازشون بخواه کارشون رو انجام بدن یکدفعه پوشک رو ازشون جدا نکن 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
جایزه هم گرفتم براشون

عزیزم این بپرسی از مادرا اونایی زیر دوسال شروع کردن چون بچه کوچیکه براش جذابیت داره جالبه براش بالای دوسال دیگه بزرگ شدن همکاری نمیکنن معمولا دوسال رد میشه دیگه اکثر مادرا تا سه سالگی صبرمیکنن ناامید میشن

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم بالای دوسال دیگه همکاری نمیکنن بچها تا سه سالگی بعید میدونم موفق شی دیگه. من دختر۱۸ ماهش بود پ ...

یکی دوماه قبل هم امتحان کردم دوسه روز بازم همین طور همکاری نکردن گفتم زوده دوباره بستم

میدونم دوقلو هزینه پوشک خیلی زیاده ولی روحیه بچه هات مهمتره دو سه  ماه دیگم صبر کن

من دخترم زیر دوسال بدونی خودش اذیت شه یاخودم کلافه شم گرفتم کلیم ذوق داشت خودش بدو بدو میومد. خالمم گفت زوده همسن دخترمن بود بچش گذاشت ۲سالو نیم شد شروع کرد وای دیگه اشکش دراومد بچه لجبازی میکرد میگفت ندارم بعد میرفت خودش خیس میکرد میخندید اخرشم سه سال رد کرد بازم اذیتش میکرد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
یکی دوماه قبل هم امتحان کردم دوسه روز بازم همین طور همکاری نکردن گفتم زوده دوباره بستم

ببین من باز نکردم بچمو میبردم دستشویی جاشو نشون میدادم پاش باز نمیشد بالا سنگ میشوندمش کارش میکرد میشستم یکم اب رو دستاش میریختم ذوق میکرد باز پوشکش میکردم . درسته بزرگ شدن برای اینچیزا ذوق نمیزنن اما امتحان کن باز. بعد سه ساعت بعد بگو بریم دستشویی باز همون کارا کن‌ . دمپایی عروسکی بگیر‌ .من دخترم کوچیک‌ بود خیلی ذوق داشت بزرگ میشن براشون جذاب نیست. 

وای خدایا    

من مادرا میبینم بچشون کوچیکه میگم شروع کنن ۱۸ ماهگی به دونفرم گفتم انجام دادن واقعا مثل خودم زود گرفتن. حالا کاری نمیشه کرد بازیگوشی میکنن باید صبور باشی ‌. پوشک کن بازشون نزار

بله بچه ها خیلی متفاوت هستند دوقلوی ایشون الان همکاری نمیکنه پس زمان لازم داره

دیگه گلم بزرگ ترم بشن همینه الان سنشون کم نیست دیگه اونقدر بزرگ میشن تا خجالت بکشن یعنی باید بالا سه سال بشن. شاید صبرکنه لجبازتر شن

وای خدایا    

میدونی چطوره من دخترم دوسالو نیم شد خودش میرفت خودش میشست من میرفتم همراش که حواسم بهش باشه . درسته بچه با بچه ام فرق میکنه بعضیا همکاری میکنن . 

من مادرا میبینم بچشون کوچیکه میگم شروع کنن ۱۸ ماهگی به دونفرم گفتم انجام دادن واقعا مثل خودم زود گرف ...

براشون دمپایی خوشگل هم خریدم ولی انگار چون دوقلوان همه کاراشون یکم با تاخیره

فرشو اینارم کلا قیدشو زدم مهم نیست برام کثیف بشه فقط یاد بگیرن آخرش میشورم

دیگه گلم بزرگ ترم بشن همینه الان سنشون کم نیست دیگه اونقدر بزرگ میشن تا خجالت بکشن یعنی باید بالا سه ...

من پسر بزرگم یکسالونیمش بود خوب وراحت از پوشک گرفتمش

ولی این یکی پسرم دوسالو ۷ ماهش بود

راحت  بود خیلی

همکاری کرد

2810