2777
2789
عنوان

جراحی بینی در رشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 28 پست
از لحاظ بویایی با قبل عملم فرقی نکردم اولاش ضعیف بود که طبیعیه بعد به مرور مثل قبل شدم..در کل راضیم ...

خدا رو شکر💖

منم بینیم دو ماه اول خیلی متورم بود و اصلا فرم نداشت. الان اوکی شده ولی هنوز گرفتگی و آبریزش دارم و حس بویاییمم ضعیفه. از انتخابم راضی‌ام چون دوست نداشتم بینی‌م فانتزی بشه و نسبت به قبل از عمل خیلی تغییر کردم ولی نوکش هنوز کمی بالاست که دوست داشتم پایین‌تر بیاد تا سوراخا خیلی مشخص نباشه نمی‌دونم این اتفاق میفته یا نه، ازشم پرسیدم گفت نمی‌دونم باید صبر کنی ببینی😅

بیشتر گرفتگیش اذیتم می‌کنه و می‌ترسم بمونه برام

به شما نگفت ۸ ماه بعد برای ویزیت برید؟

بغضی در گلویم تار تنیده💔
خدا رو شکر💖 منم بینیم دو ماه اول خیلی متورم بود و اصلا فرم نداشت. الان اوکی شده ولی هنوز گرفتگی و ...

خدارو شکر راضی هستین...حالا ممکنه پایینتر بیاد نوک‌بینی ..چون برا من اومد...

چرا اتفاقا باید زنگ‌بزنم فردا برای خرداد وقت بگیرم ولی میشه ۶ ماه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم روزتون بخیر

شما از فرم بینیتون راضی هستین؟طبیعی شده؟نکاتی که به دکتر گفتین رعایت کرده و همونی که میخواستین شده؟

بینی من هم گوشتی هست و قسمت جلوی بینیم بزرگه 

تعریف دادگری رو خیلی شنیدم اما مازندران هستم

گفتم تحقیق کنم اگر واقعا همینطور که میگن هست برای عمل بیام

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
سلام عزیزم روزتون بخیر شما از فرم بینیتون راضی هستین؟طبیعی شده؟نکاتی که به دکتر گفتین رعایت کرده و ...

سلام عزیزم اره من راضیم از فرم بینیم

امروز هم ویزیت شدم پیشش.بهم همون حرفارو زد گفت بینیت ورم داره تا ۳ سال ورمش کامل میخوابه .چون ورم داره ممکنه بعد خوابیدن ورمش یه ایرادات کوچیکی ببینی که اصلا نگران نشو من تو سی ثانیه همینجا برات درست میکنم فقط تا بهمن یا اردیبهشت صبر کن ببین چیزی اگه دیدی ناراحتت کرد درستش میکنم

نوبت دارید مگه؟

نه عزیزم تو مرحله انتخاب دکتر هستم

چون راهم دوره میخوام بابت دکتر دادگری اطمینان کامل پیدا کنم 

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم

خداروشکر از بینیتون راضی هستی مبارکتون باشه گلم😍😍❤️❤️

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
نمیشناسمشون...ولی دوسه جلسه مطب معصومی رفتم بعضیاش واقعا قشنگن ولی یکی دونفرم‌بودن خوشم‌نیومد از عم ...

بعد بیشتراز یکسال که از عملم پیش دکتر دادگری میگذرا اومدم نظرمو بگم.بلکه شاید بدرد کسی بخوره.از تینکه پیش دادگری عمل کردم خیلی خوشحالم.ورم بینیم کمنر شده...درحالیکه هنوز ورم داره.سوراخای بینی کمی نامتقارن بود و یه طرف بینی پهن تر بود.یکم ناراحتم میکرد اما ته دلم مطمئن بودم خوب میشه.به خودش که گفتم بهم در جوتب گفت درست نمیشه بهش فکر نکن.باز ته دلم میدونستم الکی میگه ودرست میشه.الان که یکسال و چهارماه از عملم میگذره هم نامتقارنی سوراخ های بینی رفع شده.هم پهن بودن یه سمت بینی کمتر شده...امااااااا آخرین باز خودش تشخیص داد که یه ترمیم کوچولو لازم دارم که تو ۵ دقیقه تو مطب انجام میده....من منتظرم تا نوبت ترمیمم بشه و مطمئنم بهتر از الانش میشه...کسایی که نچرال پسندن تو انتخاب دادگری تردید نکنن.بهترینن....اما اگه بینیِ کوچیک و خیلی سربالا و قوس دار میخوتید...بعبارتی فانتزی...بهتره دکتر دیگه ای رو پیدا کنید