2777
2789
عنوان

جراحی بینی در رشت

1006 بازدید | 28 پست

دوستان من نوبت جراحی دارم پیش دادگری برای تاریخ ۱۶ آذر

ولی خیلی از اطرافیان میگن دیگه خیلی طبیعی عمل میکنه یه دکتر دیگه برو.والا دکتری که کارش ریسک نداشته باشه سراغ ندارم

دوست دارم کمی سربالا کنه بینیمو ولی دادگری اینکارو نمیکنه.میشه راهنمایی کنید و دکتر معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 20 سال پیش عمل کردم پیشش خیلی راضی ام یعنی الانم که الانه هرکی میبینه میگه کجا عمل کردی  ال ...

دقیقا.دخترعموهای من پیشش عمل کردن همون ۲۰ سلل پیش ولی هرکدوم چند نوبت رفتن ترمیم

عزیزم مشاوره کودک می خواستی بری ،پیدا کردی ،اگر خوبه لطفاً به من معرفی کن 

نه والا یکی دوجا رفتم‌خوشم‌نیومد الان از یه دکتر جوونی وقت گرفتموبرای دوم...الان‌پسرم‌دوازده سالشه

الکی اسم در کردن بعضیاشون …رضوان روحی —دکتر حبیب زاده -اینا کارشون خوبه 

نمیشناسمشون...ولی دوسه جلسه مطب معصومی رفتم بعضیاش واقعا قشنگن

ولی یکی دونفرم‌بودن خوشم‌نیومد از عملشون.

بعد دوبار مطب دادگری رفتم‌دیدم‌طبیعی عمل‌میکنه این‌یه طرف خوبیش اینه که حداقل خراب نمیکنه.خاطرت جمعه ازین بابت.دیگه تصمیم‌دارم آخر پاییز پیش دادگری عمل کنم

آره عزیزم ۵ ماهه

به سلامتی

شما مشکل تنفسی و بویایی ندارید؟

یعنی راه تنفسیتون بازه کاملا؟

منم پنج ماهه عمل کردم اما هنوز گرفتگی دارم مخصوصا تو هوای آزاد😓

بغضی در گلویم تار تنیده💔
به سلامتی شما مشکل تنفسی و بویایی ندارید؟ یعنی راه تنفسیتون بازه کاملا؟ منم پنج ماهه عمل کردم اما ...

سلامت باشی عزیزم.مکل تنفسی ندارم ولی چون بینیه من گوشتی بود و انحراف داشتم هنوز ورم داره بینیم که دکتر هم گفت حداقل تا یکسال ورم داره بینیت.

مخصوصا سمت راست بینیم ورمش بیشتره که همونطرفم انحرف داشتم

به سلامتی شما مشکل تنفسی و بویایی ندارید؟ یعنی راه تنفسیتون بازه کاملا؟ منم پنج ماهه عمل کردم اما ...

از لحاظ بویایی با قبل عملم فرقی نکردم

اولاش ضعیف بود که طبیعیه بعد به مرور مثل قبل شدم..در کل راضیم از انتخاب دکتر.شما چطور؟